Eindelijk van die beachy waves - Maartje Leah
10497
single,single-post,postid-10497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
CHI4

Eindelijk van die beachy waves

Lauren Conrad is in vele opzichten nog steeds mijn voorbeeld. Het begon (uiteraard) allemaal met The Hills: ik wilde niets liever dan de perfecte make-up en het perfecte haar van Lauren Conrad. Dat is nog steeds niet voorbij overigens, nog steeds scroll ik veel te vaak over haar Instagram.

 

Afijn, het haar van Lauren Conrad dus. Die mooie, zachte krullen: ik kan ze nog steeds niet uit mijn hoofd zetten. Ik krulde mijn haar altijd met m’n Remington Pearl Wand. Hartstikke goed ding, maar één nadeel: de krullen die je daarmee krijgt zijn best wel klein. De mooie beachy waves à la Lauren Conrad zaten er niet in.


Ik vond een best wel oude (en overduidelijk gesponsorde) video van Lauren Conrad waarin ze laat zien hoe ze haar krullen maakt. Ze gebruikt een grote krultang en clipjes om de krullen te krijgen. Dat kan ik ook, dacht ik.


Ik kocht de krultang die ik eigenlijk al zeven jaar wilde: een CHI krultang met een dikte van 1,25 inch. En: het werkt! Het is gelijk te merken dat CHI een goed (maar ook duurder) merk is, de kwaliteit is top. Met nog een beetje oefenen, een beetje mijn haar laten groeien heb ik straks eindelijk écht die Lauren Conrad krullen hoor.

CHI5CHI1

CHI2

CHI3

3 Comments
 • Rachel Kromdijk

  07/02/2017 at 3:56 pm Beantwoorden

  Staat je goed meid wauw! Fijn apparaat dus, fijne review

 • Eva

  07/02/2017 at 10:37 pm Beantwoorden

  Staat super goed man1 Ik krijg het nog steeds niet voor elkaar, bij mij zakken ze ook altijd erg snel uit. Blijven ze bij jou langer zitten dankzij de CHI-tang?

  • Maartje

   10/02/2017 at 9:46 am Beantwoorden

   Ja ik denk het wel! Maar sowieso krul ik mijn haar meestal op de 2e dag. Als ik mijn haar krul na het wassen, zakt het sneller uit. Daarnaast zet ik dus mijn haar na het krullen vast met een clip op mijn hoofd, zodat het goed afkoelt.

Post a Comment