Boeken

Aan het lezen #1

Op dit moment ben ik drie boeken aan het lezen. Het was mijn plan om de boeken heel snel uit te lezen en daarna geweldige recensies te schrijven. Helaas gaat het lezen niet zo snel (school, tentamenweek…) dus leek het me leuk om een soort voorproefje te geven.

An Abundance of Katherines  – John Green

Colin is geniaal met wiskunde en al negentien keer gedumpt door een meisje dat Katherine heet. 

Op 3 februari begon ik met lezen en ik ben op pagina 21. Ik weet het, het is vrij triest. Het heeft niks met het boek te maken hoor, ik vind de schrijfstijl nu al geweldig (niet gek, het is John Green!). Het enige vervelende vind ik dat Colin dus echt geniaal is met wiskunde en ik niet. Soms staan er dus grafieken in het boek met uitleg daarbij en dan begrijp ik daar vrij weinig van.

Just My Type: A Book About Fonts – Simon Garfield

Just My Type beschrijft de geschiedenis van lettertypes. Tegenwoordig zien we overal lettertypes om ons heen en daar zitten hele interessante verhalen achter.
Als je van lettertypes houdt zou je dit boek echt moeten lezen. Ik zit nu op 44% en ik ben verkocht.

Het is wel echt een informatief boek dus dat vond ik in het begin even omschakelen.

De filosoof en de wolf – Mark Rowlands

Dit boek is het eerste boek van een filosoof wat ik lees. Mark Rowlands beschijft zijn relatie met zijn huisdier, een wolf genaamd Brenin. Ik was in het begin erg bang om een boek van een filosoof te lezen, ik dacht dat het veel te moeilijk voor mij zou zijn. Veel boeken geschreven door filosofen zijn dat ook, dit is echter een goed boek om mee te beginnen.
Welke boeken ben jij nu aan het lezen?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply