Boeken

Boeken: nog te lezen

headerlezenIk wil heel veel boeken lezen maar ik heb te weinig tijd daarvoor. In mijn boekenkast staan ook wat boeken die ik gekregen of gekocht heb en ook heel graag wil lezen, maar waarvoor ik dus nog niet de tijd gevonden heb. En die boeken ga ik hier opsommen.

toberead1Everything is Illuminated Jonathan Safran Foer
Een jonge Amerikaan, die – heel toevallig – Jonathan, heet gaat naar Oost-Europa op zoek naar een vrouw die zijn opa uit de handen van nazi’s heeft gered. Samen met Alex, zijn tolk, begint hij aan zijn zoektocht.
Over dit boek heb ik heel wat positieve recensies gelezen. Het boek schijnt wat langdradig aan het begin te zijn, maar dat kan ik wel hebben denk ik. Jonathan’s andere boek, Extremely Loud and Incredibly Close, was immers ook geweldig. Snel lezen dus.

Divergent Veronica Rothtoberead2
De wereld van Tris is opgedeeld in vijf delen die elk een bepaalde eigenschap vertegenwoordigen: eerlijkheid, onbaatzuchtigheid, dapperheid, perfectie en intelligentie. Op zestienjarige leeftijd moet ieder persoon kiezen in welk deel ze de rest van hun leven willen horen.
Dit boek is me door verschillende mensen aangeraden, ik houd altijd wel van science fiction boeken en ik heb de eerste regels gelezen en die trokken me gelijk. Waarom ik nog niet begonnen ben in dit boek is me eigenlijk een raadsel.

toberead3Let it Snow John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
Een sneeuwstorm in de VS legt het hele land op kerstavond plat. Een trein vol met jongeren komt vast te staan. Drie bestsellerauteurs schreven over deze jongeren een avontuurlijk verhaal.
Vorig jaar bestelde ik dit boek maar het kwam het te laat, na alle sneeuw. Ik wil dit boek dus heel graag lezen terwijl het buiten sneeuwt. Dus ja, ik ga hopen dat er veel sneeuw valt in de kerstvakantie en ik met mijn boek naast het raam kan zitten.

toberead4

Will Grayson, Will Grayson John Green, David Levithan
Op een hoek van een straat in Chicago komen twee tieners elkaar tegen die beide Will Grayson heten. Dit boek wil ik lezen want het is van John Green en alle boeken van John Green zijn tot nu toe geweldig.


enverder1: How to save a life Sara Zarr
2: Anna and the French Kiss Stephanie Perkins
3: McFly – Unsaid Things…Our Story Tom Fletcher, Danny Jones, Harry Judd 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply