Boeken Persoonlijk

10 boeken om te lezen in de kerstvakantie

Laatst was ik weer op zoek naar veel boeken om te lezen voor mijn plezier. Zoals je misschien weet, lees ik veel voor mijn studie. Toch wil ik daarnaast ook nog blijven lezen voor mijn plezier. De 10 boeken die ik nog wil lezen, heb ik hieronder gezet. Misschien dat er voor jou nog een tip tussen zit!

Van Haruki Murakami las ik vorig jaar Norwegian Wood en dat vond ik echt geweldig. Ik ben van plan om nog veel meer boeken van hem te gaan lezen. Vooral Waarover ik praat als ik over hardlopen praat lijkt me interessant, omdat Murakami over zichzelf vertelt en bijvoorbeeld vertelt wat voor invloed hardlopen op zijn leven (en zijn schrijven) gehad heeft.

maartjewortel_1Dat dit boek ertussen staat, zal je vast niet verbazen. Ik schreef al een blogpost over dit boek, lees dat hier.

Dit zijn vijf nieuwe boeken die me erg interessant lijken. Ik ben fan van Arthur Japin, dus elk boek van hem zou ik willen lezen. Dit boek gaat over iemand die wil kunnen vliegen. Van Thomas Rosenboom heb ik nog nooit iets gelezen, dat wil ik graag veranderen. Publieke werken gaat over Amsterdam, maar dan meer 100 jaar geleden. Sinds ik Tonio van A.F.Th. van der Heijden las, vind ik de schrijfstijl van Van der Heijden erg mooi. Daar wil ik graag meer van lezen! Zuiverheid wil ik lezen door Laura, ze stuurde me dit artikel van de Correspondent over Zuiverheid. Van dit artikel werd ik gelijk enthousiast! Het laatste boek, Pogingen iets van het leven te maken, is een dagboek van een man in een verzorgingstehuis. Het schijnt zowel erg mooi als erg grappig te zijn, ik ben benieuwd!

Zoals je ziet, heb ik nog genoeg te lezen. Welke boeken willen jullie nog lezen?

Foto bovenaan door Glen Noble.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veerlez
  09/12/2015 at 10:42 am

  Oewh deze wil ik nu allemaal wel lezen! Ik zit momenteel een beetje in mijn zelfhulpboeken tijd, dus ik weet alleen maar zelfhulpboeken die ik nu echt wil lezen, maar ondertussen kruip ik wel elke avond in bed met een spannend boek! 🙂

 • Reply
  Sonja
  09/12/2015 at 11:25 am

  Oooh leuk dit soort lijstjes! Ik wil ook graag weer veel gaan lezen in de kerstvakantie, weet alleen nog niet precies wat. Misschien wel een van deze!

 • Leave a Reply