Boeken

Nieuw boek van Arjen Lubach: IV

Arjen Lubach komt met een nieuw boek! Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat ik een groot fan ben van Arjen Lubach en ik was ook ontzettend blij toen ik het nieuws over Arjen’s nieuwe boek opving.

Zijn nieuwe boek genaamd IV is anders dan zijn andere boeken, het is namelijk een thriller. IV gaat over een meisje Elsa. Peter Kuijt schrijft op crimezone het volgende:

Lubach schrijft in IV over ene Elsa. Wanneer zij op haar vakantieadres van de politie hoort dat haar vader is vermoord, neemt ze het eerste vliegtuig terug naar Nederland. Haar vriend en pasgeboren zoontje laat ze achter in Zuid-Frankrijk. Terug in Amsterdam ontdekt zij dat haar vader, een emeritus hoogleraar middeleeuwse schriftcultuur, op het spoor was van de ontrafeling van een groot staatsgeheim, waarvan het uitlekken onvoorstelbare gevolgen zou hebben.

Al snel blijkt dat Elsa zelf verdacht wordt van de moord. Dan besluit ze door te gaan waar haar vader gebleven is. Met hulp van Sanne, een studente met een bijbaan in de archieven van de universiteit, en Maarten van Eck, de beroemde televisieprofessor, probeert ze een antwoord te vinden op een aantal belangrijke vragen. Wie heeft haar erin geluisd? Is de politie wel te vertrouwen? Wat hebben de geschriften van Cicero ermee te maken? En wie is toch de mysterieuze IV?

Op de hielen gezeten door politie én moordenaars, volgt er een achtervolging van 24 uur door Amsterdam, via de duinen bij Heemskerk naar Zuid-Frankrijk. Elsa concludeert in wanhoop: gisteren rond deze tijd was er nog niets aan de hand.

Ik vind dit al ontzettend goed klinken en ik kan niet wachten totdat ik het kan lezen!

Jaaaa leuk goed fijn

Jaaaa leuk goed fijn

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Linde
    18/12/2012 at 9:55 am

    Klinkt spannend! Kan niet wachten :-).

  • Leave a Reply