Aankopen Boeken

Nieuw: boeken

Ik heb drie nieuwe boeken gekocht! Ik had met mezelf afgesproken wat minder boeken te kopen maar goed, deze had ik echt nodig (ja, echt).


13 Little Blue Envelopes van Maureen Johnson. Het tweede deel heb ik van Alette gekregen voor kerst. Alette wilde het eerste deel geven alleen haar boekhandel had een fout gemaakt. Geen probleem, ik heb het eerste deel gekocht! Ik ben er vrij zeker van dat ik het leuk ga vinden. Maureen Johnson heeft één van de drie verhalen geschreven in het boek Let it Snow (Let it Snow bestaat uit drie delen geschreven door drie verschillende schrijvers). Het verhaal in Let it Snow sprak me aan, het las snel weg en ik werd gelijk vrolijk van het verhaal.

Insurgent van Veronica Roth! Nadat ik Divergent (het eerste deel) had uitgelezen rende ik gelijk naar de boekhandel om het tweede deel te halen. Helaas, ze hadden het boek alleen in het Nederlands op voorraad dus moest ik het bestellen. Ik hoop dat dit boek net zo goed is als het eerste!

Just My Type van Simon Garfield. Dit boek kwam ik vaker tegen op internet en steeds dacht ik weer “wat een prachtig boek!”. Voor kerst had ik Lauren’s lootje getrokken en op haar Goodreads account zag ik dat ze dit boek wilde, dus ik kocht het als cadeautje. Op het moment dat ik het boek binnen kreeg en doorbladerde wilde ik het eigenlijk helemaal niet meer weggeven. Het boek zag er zo mooi uit en kleine stukjes die ik las waren grappig. Ik ben blij dat ik dit boek na vele maanden kwijlen eindelijk heb.

Ik denk dat ik met deze foto’s wel heb laten zien hoe prachtig dit boek is.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply