Boeken

Oproep: wat is jouw favoriete boek?

In deze video/blogpost liet ik weten wat mijn favoriete boeken zijn. Wat ik nou graag wil weten, is wat jullie favoriete boeken zijn. Heb jij een boek dat je altijd is bijgebleven, een boek waar je speciale herinneringen aan hebt of een boek dat je al voor de tiende keer leest, maar nog steeds geweldig is? Laat het dan hieronder weten!

Als ik voldoende leuke reacties hebt, lijkt het me leuk om iets van een blogpost eraan te wijden. Het lijkt me leuk om alle favoriete boeken van iedereen te delen, zo kan ook iedereen weer op nieuwe ideeën komen!

Als je een leuke foto van jezelf met het boek (of alleen van het boek) of iets dergelijks hebt, kun je die bijvoegen! Dit kun je doen door de URL in het formulier te plakken, maar je mag natuurlijk ook een mailtje naar maartje{at}maartjeleah{dot}com sturen met je verhaal en de foto daarbij als bijlage doen. Zet dan wel “Favoriete boek” in je onderwerp, zodat ik je mail niet kwijt raak tussen alle spam die ik dagelijks krijg :).

Het mag zo kort of lang zijn als je zelf wil. Ik ben benieuwd!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emma
    10/12/2014 at 9:03 pm

    Ik heb voor sinterklaas het boek Girl Online van Zoe Sugg gekregen :). Ook al heb ik het nog niet uit (gelukkig :p), het is mijn nieuwe favoriet! Het hele boek Schreeuwt ZOELLA en leest heeeerlijk. I Love It!

  • Leave a Reply