Boeken

Verjaardagscadeautjes deel twee

Ik heb m’n verjaardagscadeautjes al laten zien, maar spullen die ik met geld van m’n verjaardag gekocht heb, tellen ook als verjaardagscadeaus, toch? Ik vind van wel in ieder geval. Vandaag kocht ik deze twee boeken. Ik had ze op m’n verlanglijstje staan, maar niet gekregen. Ik bleef maar de hele tijd aan de boeken denken, dus besloot ik ze vandaag te kopen.

boeken3

boeken4
Als een trouwe fan van Cake Boss, moest ik dit bakboek natuurlijk hebben. Naast allemaal recepten, staan er ook nog verhalen in over de bakkerij en de mensen zelf. Aangezien ik de serie volg, vind ik dat erg leuk om te lezen. Daarnaast staat er ook nog veel uitleg in over decoreren. Dat is voor mij erg handig, ik ben niet zo’n ster in decoreren. Ik probeer er beter in te worden, maar nu is vooral de smaak bij m’n taarten belangrijk. Er staan heel veel mooie foto’s in het boek en ik word al helemaal enthousiast als ik het doorblader. Ik kan niet wachten totdat ik een recept uit dit boek ga maken!

boeken5

boeken6
Over Twee Wegen van Per Petterson had ik al iets geschreven, namelijk hier. Na alle verhalen die ik erover gehoord heb, ben ik erg benieuwd en kan ik wederom niet wachten om te beginnen.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply