Boeken

Winactie: 84 namen – R.P. Bosch

Hopelijk zijn jullie na m’n recensie van gisteren net zo enthousiast geworden als ik, want ik mag in samenwerking met R.P. Bosch één exemplaar van het boek weggeven!

Over 84 namen schreef ik dat het een aanrader is voor iedereen die van filosofie houdt. Mijn volledige recensie is hier te vinden.

Wil je kans maken? Laat dan bij deze blogpost een berichtje achter waarom jij het boek graag wil winnen. Via het programmaatje van Rafflecopter kun je dan aangeven dat je dat gedaan hebt. Verder heb je nog extra kans als je een vaste lezer van m’n blog bent en/of als je de Facebookpagina van 84 namen leuk vindt.

Zorg dat je alles op Rafflecopter goed invult, hiermee ga ik een winnaar selecteren. Zorg ook dat je een e-mailadres invult waarop ik je kan bereiken. Als je binnen 5 dagen niet reageert, zal ik een andere winnaar selecteren. Dat zou zonde zijn, toch? De winactie loopt een week, dus tot en met 9 juli!

Good luck!

a Rafflecopter giveaway

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Roshelle
  02/07/2014 at 8:41 am

  Het lijkt mij een heel interessant en leuk boek om te lezen. Ik heb het probleem dat boeken mij niet zo snel ‘trekken’, maar deze zeker wel!

 • Reply
  Laura
  02/07/2014 at 10:53 am

  Stiekem hoopte ik al na je blogpost van gisteren dat je een winactie erop zou zetten! Dit lijkt me echt een fantastisch boek, anders dan andere. Ik ben stiekem heel benieuwd en als ik niet win ga ik hem zelf wel kopen haha!

 • Reply
  Maaike
  02/07/2014 at 2:20 pm

  Het leek me gister al een heel bijzonder en interessant boek! Ben benieuwd wat ik er van zou vinden, ik kan me er namelijk niet echt een goede voorstelling van maken!

 • Reply
  Chantal de Vries
  02/07/2014 at 6:15 pm

  Wat gaaf! Het boek lijkt me geweldig en helaas is het nog niet te vinden in mijn lokale bibliotheek.. Ik ben heel benieuwd (:

 • Reply
  Mirthe
  05/07/2014 at 5:17 pm

  Jeeeej I’m in!

 • Leave a Reply