Mistige Amsterdamse grachten - Maartje Leah
10326
post-template-default,single,single-post,postid-10326,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Mistige Amsterdamse grachten

amsterdamsegrachten1 amsterdamsegrachten3 amsterdamsegrachten4amsterdamsegrachten2

Ik denk dat Amsterdam het allermooiste is in deze tijd van het jaar. Gister was het perfect weer: een beetje koud en prachtige mist. Blijer kun je mij niet maken. Overigens is Maikel niet zo’n fan van dit weer: hij houdt meer van 35 graden en volle zon. Mij niet gezien.

Gisteren zijn we ‘even’ de stad in geweest, omdat Maikel broeken nodig had. We waren alleen even vergeten dat het kerstvakantie is en dat het leek alsof heel Nederland had besloten om naar Amsterdam te komen. Niet zo leuk, dus op de terugweg besloten we met een omweg terug naar Amsterdam Centraal te lopen. Een goede reden om even langs de Brouwersgracht te gaan: naar mijn mening de allermooiste gracht in Amsterdam.

Deze kerstvakantie is overigens nu al fantastisch. Ik keek er enorm naar uit om even uit te rusten. We hebben drie dagen kerst gevierd, wat zo leuk was dat ik geen één foto genomen heb. Dat is in mijn geval vrij zeldzaam. Dinsdag zijn we ook nog naar het Amsterdam Light Festival geweest en hebben we een kleine wandeling gemaakt. Ik had dat nog nooit gedaan, maar ik vond het erg gezellig. De kunstwerken waren prachtig, het was alleen jammer dat er wederom zo veel mensen waren. Maar ach, wat verwacht je in Amsterdam. Maikel en ik denken er nog over om een boottochtje te doen en zo nog de rest van de kunstwerken te zien.

Bovendien hebben we genoeg te doen deze vakantie. We willen nog naar de ijsbaan op het Museumplein, we hebben nog steeds (!) de film Fantastic Beasts and Where To Find Them niet gezien en willen ook nog steeds een keer van het uitzicht genieten bovenop de A’DAM Toren. Ik heb nog een paar weken vakantie nodig, geloof ik.

9 Comments
 • Rachel Kromdijk

  29/12/2016 at 4:42 pm Beantwoorden

  Toch geeft mist echt een mysterieus effect, ik hou ervan! je hebt prachtige foto’s gemaakt

 • Janna

  29/12/2016 at 4:43 pm Beantwoorden

  Ik was gisteren ook in Amsterdam en het was inderdaad écht heel mooi! Ik ga trouwens vanavond naar Fantastic Beasts en ik ben erg benieuwd :) Fijn dat je zo’n leuke Kerst hebt gehad!

  • Maartje

   29/12/2016 at 6:12 pm Beantwoorden

   Ha grappig, ik ga ook vanavond!

 • Florence Wijnen

  29/12/2016 at 5:37 pm Beantwoorden

  Leuke foto’s! Mistig of niet, Amsterdam ziet er altijd even mooi uit!

 • Sara | MevrouwMiauw

  29/12/2016 at 11:34 pm Beantwoorden

  Oeh wauw, wat een fijne foto’s zijn dit zeg. <3 Ik heb Amsterdam nog nooit zo mistig mogen bewonderen. Wie weet komt dat nog een keer.

 • Hester

  30/12/2016 at 9:57 am Beantwoorden

  Love de een na laatste foto!

 • Rahma

  30/12/2016 at 6:35 pm Beantwoorden

  Ik hou echt van foto’s van de grachten in A’dam, zo ook van deze foto’s!

Post a Comment