Weekoverzicht: Green Day en Ed Sheeran - Maartje Leah
10483
post-template-default,single,single-post,postid-10483,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Weekoverzicht: Green Day en Ed Sheeran

Goedemorgen! Vandaag het overzicht van de allerlaatste week van januari & het begin van februari. Voor mij ook de allerlaatste dag van mijn ‘vakantie’: aankomende maandag beginnen mijn colleges weer na een pauze van langer dan een maand. Maar: dat is stof voor het weekoverzicht van volgende week!

Zondag

Zondag begon vroeg met online zetten van mijn weekoverzicht op Patreon. Ik had steeds nog de hoop dat mijn website het zondag opeens zou doen, maar dat was helaas niet het geval. Er zat niks anders op dan mijn eerste weekoverzicht op Patreon te plaatsen!
De rest van de dag stond helemaal in het teken van het opnemen van een nieuwe video, namelijk mijn video over Patreon! Eigenlijk zou ik elke week een video willen uploaden, op de woensdag. Vanaf februari wordt dat waarschijnlijk iets lastiger, omdat ik dan dus weer met mijn studies ga beginnen. Ik wilde nu dus de kans grijpen om in ieder geval mijn Patreon video gemaakt te hebben, zodat die informatie duidelijk te vinden is.

weekoverzicht7

Een foto van zondag, die verder niks met de tekst hierboven te maken heeft

Maandag

Yes, het begin van een nieuwe week! Mijn maandag begon weer lekker vroeg met werken. Ik vind niks fijner dan vroeg beginnen met werken: als ik dan om 7:00 door een rustig Amsterdam fiets, heb ik het gevoel dat ik een extra uurtje cadeau heb gehad.

Na mijn werk ging ik sporten, wat voor de verandering supergoed ging! De afgelopen twee keer ging het iets minder, maar nu had ik weer motivatie voor tien.

Ik tekende ook alvast mijn bullet journal voor februari, met deze keer een iets andere indeling. Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn bullet journal, dus het blijft een beetje uitproberen welke indeling ik het beste vind. Deze indeling bevalt tot nu toe heel goed!

weekoverzicht1

Dinsdag

Dinsdag was een fantastische dag: ik ging naar het concert van Green Day! Ik ben sinds dat ik in groep 8 zit al fan van Green Day. Dat is inmiddels al bijna 10 jaar geleden. Wow. Ik ging samen met Maikel & zijn zus erheen en waren zó blij dat het gelukt was om kaartjes te vinden. Het was namelijk echt stress tijdens het bestellen, de site werkte opeens niet meer. We wilden eerst eigenlijk staanplekken, maar die waren te snel weg. Uiteindelijk hadden we dus plekken helemaal in de bovenste ring, maar dat maakte niet uit: we waren erbij! Tijdens het concert was ik overigens extra blij met de plekken: bij het staangedeelte zag ik allemaal moshpits. Ik denk dat ik gillend gek was geworden.

De show was fantastisch, alles was eigenlijk fantastisch. Ik vond het leuk dat er ook nog heel wat oude nummers gespeeld werden. Verder was er ook vuurwerk (waar ik enigszins bang voor was) en werden er meerdere keren fans het podium gezet om ook een stukje te zingen of een stukje gitaar te spelen.

Green Day komt deze zomer naar Pinkpop en ik denk dat we gaan proberen om daar ook tickets voor te krijgen: we willen nog een keer!

weekoverzicht8

Woensdag

Als ik ergens niet goed tegen kan, dan is het te weinig slaap krijgen. Zo’n concert verandert je ritme nogal (normaal ga ik 11 uur slapen en 5:45 uit m’n bed). Woensdag was ik dus echt helemaal gaar. Ken je dat gevoel dat je uit bed stapt en je even geen idee hebt waar je bent en dat je helemaal in de war bent? Dat gevoel had ik de hele dag. Heel vermoeiend.

Verder deed ik gelukkig nog wel een paar nuttige dingen. Ik ging naar de wasserette en ik haalde m’n pakket van Desenio op. Ik had een paar fotolijsten besteld, die ze in een enorme doos verstuurd hadden. De studiehandleidingen voor m’n vakken van volgend blok stonden op Blackboard, dus ik keek ook even wat me te wachten stond. Niet zo lang: als ik die studiehandleidingen doorlees, schiet ik gelijk in de stress.

weekoverzicht9

Ja echt, die doos voor die fotolijsten

En oh, vergeet ik bijna het belangrijkste van woensdag: mijn site deed het eindelijk weer! Ik zette gelijk even wat dingen online die afgelopen weekend niet online konden, vanwege die storing. Het weekoverzicht van vorige week bijvoorbeeld, zette ik online.

Donderdag

Op donderdag was maar één ding belangrijk: Ed Sheeran kaartjes krijgen! Om 10 uur zat ik al klaar met een laptop, iPad en mobiel in de wachtrij van Ticketmaster, terwijl de verkoop pas om 11 uur begon. Uiteindelijk is het gelukt! Het was een enorm drukke wachtrij (ik zag op mijn Twitter ook alleen maar teleurgestelde mensen), maar uiteindelijk ben ik alleen met de iPad door de wachtrij gekomen. Maar echt: wát een stress.

Mijn planning van de dag werd helemaal anders, want ik had er niet echt op gerekend om anderhalf uur in de wachtrij te staan. Ik deed maar een beetje Zweeds, bestelde m’n boeken en that’s it. Daarna besloot ik even bij te komen met een goede wandeling: ik liep vanaf mijn huis naar de Arena en weer terug. Het was toch iets langer dan ik dacht, maar het leverde wel een paar foto’s op.

weekoverzicht6 weekoverzicht3 weekoverzicht4 weekoverzicht5

Vrijdag

Vrijdag kon ik uitslapen, maar moest Maikel er om 5:45 uit. Heb ik weer. Het vervelende was dat ik om 8:00 echt al hartstikke wakker was, maar van 15:00 tot 23:00 moest werken. Voor mijn gevoel zat ik de hele dag een beetje te wachten totdat ik kon werken. Ik besloot maar een beetje te beginnen aan mijn studies.

Trouwens, hieronder een foto van mijn werk aan het einde van m’n dienst. ‘s Avonds is altijd de helft van het gebouw afgesloten, omdat er simpelweg niet heel veel mensen meer werken. Ik werk er al sinds juli, maar toch moet ik als ik ‘s avonds naar huis ga nog even goed nadenken welke weg ik moet nemen. Alles lijkt dan gewoon op elkaar.

weekoverzicht2

Zaterdag

Het allerbelangrijkste op zaterdag was het voorbereiden van mijn colleges. Ik moet voor Zweeds best wel veel lezen en vind niks vreselijker dan dat op zondagavond te moeten doen. Ik las het eerste hoofdstuk van Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige, keek een aflevering van een Zweedse serie (met Zweedse ondertiteling) en las wat nieuwsberichten in het Zweeds. Verder was ik van plan om te gaan sporten, maar toen ik bij de sportschool kwam was het zo druk, dat ik direct ben omgekeerd en weer naar huis ben gefietst. Ach ja, in ieder geval een uur gefietst. Heb ik in ieder geval de cardio gehad.

weekoverzicht10

Vandaag dus nog één relaxte dag en dan begint het drukke leven weer. Ik ben benieuwd hoe het gaat! Ik wist niet dat het kon, maar ik kijk er naar uit en zie er tegelijkertijd tegenop. Hoe het gegaan is, lees je volgende week! 

1 Comment
  • Veerlez

    05/02/2017 at 10:31 am Beantwoorden

    Oeehw ik geniet vooral van je bullet journal! 🙂 mooi!

Post a Comment