Fashion Lifestyle

Amsterdam in de zon

Wat was het gisteren heerlijk weer! Als ik nu naar buiten kijk, kan ik me niet meer voorstellen dat ik gisteren slechts een leren jasje te warm vond. Met Maikel fietste ik naar Amsterdam om te wandelen, foto’s te schieten en te genieten van de zon.

Sinds kort fiets ik elke ochtend naar Amsterdam, een fietstocht van tussen de 30 en 40 minuten. Als ik dit aan mijn studiegenoten vertel, kijken ze me verbaasd aan. Waarom zou je zo lang gaan fietsen, als je naast een metrostation woont en met 15 minuten in de metro op Amsterdam Centraal staat? Dat is eigenlijk simpel. De metro heeft vertragingen of verstoringen, mijn fiets niet. Daarnaast kan ik ook echt genieten van mijn fietstocht. Ik dacht dat in Amsterdam fietsen chaotisch was, maar als je het zelf doet valt het mee en is het alleen maar leuk.

Met het lekkere weer besloot ik Maikel eens mee te nemen naar Amsterdam om daar van het weer te genieten. Want ja, wat is er nou beter dan met dit weer langs de Amstel lopen? Ondertussen heb ik stukjes gefilmd (later online) en wat foto’s gemaakt. Ik vond het namelijk een goede reden om nog meer aan mijn Gorillapod te wennen. Ik heb mijn Gorillapod vastgemaakt aan kleine hekjes en zelfs aan het stuur van mijn fiets. Dat ging overigens verbazingwekkend goed: ik zag al voor me hoe mijn camera ging vallen en mijn lens weer kapot ging, maar mijn camera bleef gelukkig stevig vastzitten.

Jurk: Abercrombie & Fitch | Trui: Monki | Schoenen: Adidas | Zonnebril : Ray Ban
amsterdam6amsterdam5

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  18/03/2016 at 2:07 pm

  Leuke foto’s! En wat heb je je haar mooi ingevlochten :). Heerlijk hoor, zo’n fietstochtje. De fiets is veel beter dan het OV, helemaal met je eens. Zeker als er zo’n zonnetje is <3.

 • Reply
  Hester
  18/03/2016 at 4:31 pm

  Met zulk weer is het sowieso zonde om met het ov te gaan! Heerlijk om even de stad in te gaan, ik bedoel het bos is leuk om in te wandelen maar als de hele stad opleeft door de zon is dat minstens zo fijn.

 • Reply
  Karlijn
  18/03/2016 at 8:50 pm

  Herkenbaar, ik vind fietsen voor college ook fijner dan afhankelijk te zijn van het OV. En het is ook wel een beetje rustig en fijn om te doen (oké, totdat je midden in de stad tussen de bussen terecht komt haha).

 • Reply
  Sonja
  21/03/2016 at 11:45 am

  Mooie foto’s, en je haar! <3 Ik zou ook weleens lekker door Amsterdam willen fietsen:)

 • Leave a Reply