Beauty Lifestyle

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick (Heathers + Dusty Rose)

Als je (net zoals ik) veel beautyblogs leest en beautyvlogs bekijkt, weet je dat liquid lipsticks al een behoorlijke tijd erg populair zijn. Toch liet ik de trend aan mij voorbij gaan: ik had ze wel eens gebruikt, maar ik vond het vreselijk werken. Inmiddels ben ik toch helemaal om met deze liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills!

Liquid lipsticks zijn heel anders dan normale lippenstift: ze hebben een applicator als een lipgloss en brengen ook aan als een (enorm gepigmenteerde) lipgloss. Eerst lijkt het wel een glanzende finish te hebben, maar dan droogt de lipstick op, wordt het mat en zit het muurvast op je lippen. Dat lijkt erg ideaal. Toch had ik het eerst niet op die liquid lipsticks. Een foutje corrigeren is moeilijk en als de kleur na een dag een beetje vervaagt, is het moeilijk om het opnieuw aan te brengen.

Nu had ik nog nooit de liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills geprobeerd. Anastasia is één van mijn favoriete merken, de kwaliteit van hun producten is altijd enorm goed. Daarom durfde ik het aan om na een lange tijd weer een liquid lipstick te proberen. Ik koos voor de kleuren Dusty Rose en Heathers. Er zijn nog veel andere kleuren die ik mooi vind (zoals Pure Hollywood en Lovely), maar deze kleuren op internet vinden is echt een ramp. Ik koos voor Dusty Rose, omdat ik die kleur nog vrij neutraal vond. Daarbij wilde ik een opvallende kleur, dat werd Heathers.

liquidlipstick6 liquidlipstick3

Het fijne aan deze lipsticks, vind ik wel de applicator. Normaal ben ik altijd in de weer met lipkwastjes, zeker met zo’n donkere kleur als Heathers lijkt dat wel noodzakelijk. Bij zulke opvallende kleuren valt het direct op als je een foutje maakt. Ik was dus in het begin bang dat het aanbrengen onmogelijk zou gaan, maar dat ging eigenlijk heel goed. Een lipkwastje had ik niet nodig, de applicator is zo precies en prettig, dat ik het direct kon aanbrengen. Ideaal! Het is zoals ik eerder al vermeldde lastig om foutjes te corrigeren (zeker als de liquid lipstick opgedroogd is), maar omdat de applicator zo goed werkt, had ik daar eigenlijk geen problemen mee. Ik maakte gelukkig amper foutjes!

Op de foto’s hieronder kun je zien hoe de kleuren eruit zien op mijn huid. De eerste foto heb ik gemaakt direct nadat ik het had aangebracht. Zoals je ziet is het nog niet opgedroogd en glimt het nog. De tweede foto heb ik iets later genomen, zoals je kunt zien begint de kleur daar mat en droog te worden.

liquidlipstick4liquidlipstick5lipstickfullface1lipstickfullface2

Ik kan wel zeggen dat ik met deze liquid lipsticks helemaal om ben. Ik kan het ’s ochtends op doen en heb er de rest van de dag geen omkijken naar. Zelfs als ik ga eten, blijft het goed zitten. Het blijft lastig om de kleur bij te werken, maar gelukkig is dat ook bijna niet nodig.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Eva
  04/06/2016 at 12:39 pm

  Super mooie kleurtjes! Ik heb nog geen Anastasia Lipsticks! Maar wil wel!

  • Reply
   Maartje (admin)
   06/06/2016 at 9:18 am

   Ze zijn zeker aan te raden!

 • Reply
  Hester
  04/06/2016 at 1:53 pm

  Ik vind vooral die op de laatste foto (Dusty Rose denk ik) je heel erg mooi staan! Snap dat het even wennen is maar uiteindelijk werkt het volgens mij wel goed.

 • Leave a Reply