Fashion Lifestyle

Back To School outfit

Eigenlijk wil ik er nog niet over nadenken, maar het nieuwe studiejaar komt er alweer aan. Inmiddels zit al lang meer dan de helft van mijn vakantie er alweer op. Het scheelt dat ik twee maanden vakantie heb en het een lange tijd is, maar alsnog.

Stiekem wil ik helemaal nog niet studeren. Ik heb me nog geen dag verveeld in de vakantie. Ik ben heerlijk aan het werk (bij mijn nieuwe baan!), ik blog meer dan ooit, ik ga vaker naar buiten om te fotograferen en ben nog steeds aan het oefenen op mijn longboard. Gelukkig heb ik mijn vakantie naar het buitenland niet direct aan het begin gepland, zodat ik daar nu nog lekker van kon genieten.

tas2

Wat het allemaal wel iets draaglijker maakt, is dat ik van Duifhuizen tassen en koffers deze rugtas mocht uitkiezen om te reviewen. Een nieuw studiejaar wordt met een nieuwe tas wel gelijk een stuk leuker, vind ik. Ik kan me nog herinneren dat ik mijn tas in de brugklas zó belangrijk vond. Na weken twijfelen ging ik toen uiteindelijk toch voor een (ontzettend simpele) schoudertas.

Voor dit Back To School thema besloot ik om eens niet zo’n typische tas voor de middelbare school te kiezen. Als ik nu nog op de middelbare school zat, had ik zo’n tas gewild. Het is handig doordat er meerdere vakjes zijn en doordat het een rugtas is, heb je geen last meer van één schouder. Toch ziet de tas er een stuk stijlvoller uit dan een standaard Eastpack rugtas. Ik hou ervan!

Daarnaast kun je deze rugtas natuurlijk voor van alles gebruiken. De tas is niet ontzettend groot, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen op een dagje uit of bijvoorbeeld op vakantie. De hengsels zijn ook lekker zacht, dus als je iets zwaardere spullen mee wil nemen is dat geen probleem.

De rest van mijn outfit is (zoals je ziet) vrij simpel, maar dat vind ik juist wel leuk. Het is in ieder geval een realistische weergave van wat ik elke dag draag en wat ik bijvoorbeeld op een eerste dag van school of studie zou dragen. Soms zie ik erg over the top Back To School outfits. Hoe mooi ik dat ook vind, erg prettig zou ik me daar toch niet in voelen. Uiteindelijk vind ik dat toch wel het belangrijkste!

tas4 tassen
Shirt: Brandy Melville | Broek: Dr. Denim | Schoenen: Adidas | Tas: Duifhuizen tassen en koffers

euroteken

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kimberley
  12/08/2016 at 1:12 pm

  Ik vind je tas en je schoenen echt heel erg leuk!

  • Reply
   Maartje
   12/08/2016 at 3:56 pm

   Dankjewel!

  Leave a Reply