Eten

Cake Boss is de nieuwe Taarten van Abel

Ik ben helemaal verslaafd aan Cake Boss (waar Netflix al wel niet goed voor is). Ik keek het al wel vaak, meestal voor de helft omdat ik er altijd toevallig in viel. Nu kan ik eindelijk hele seizoenen kijken wanneer ik maar wil. Eigenlijk heb ik programma’s met taarten altijd al leuk gevonden, ik ben (of was) namelijk een trouwe fan van Taarten van Abel en Rudolph’s Bakery. Maar echt, Cake Boss is nog zo veel beter (echt, het kan!).

De taarten die in Carlo’s Bakery worden gemaakt zijn echt idioot. Ik bedoel, Buddy (de boss in Cake Boss) maakte z’n vrouw na met taart. Zegt genoeg toch? Het stomme is: het ziet er allemaal zo makkelijk uit. Buddy maakt “even” 14 vrouwen gelukkig met één taart, terwijl ze allemaal een andere vulling wilden. Zijn oplossing? Een enorme taart waar 14 kleine taarten in zitten, natuurlijk net zo makkelijk. Je wil een taart met het gebouw van de NASDAQ erop wat licht geeft? Geen probleem, doe ik even.

Door dit programma heb ik bedacht dat ik heel goed ga worden in taarten maken. Ik bedoel, mijn taarten lijken in de basis best op die van Buddy. Die van hem zijn alleen iets groter, hoger en iets mooier gedecoreerd. Maar, daar kan ik aan werken! Binnenkort ga ik mijn eerste “echte” taart maken. Ik weet nog niet precies wat, maar het gaat leuk worden. Ik ga er foto’s van maken, maar alleen als het lukt. En als het is gelukt deel ik m’n succesverhaal hier. Ik ben benieuwd. Ik heb trouwens eerder een serieuze taart gemaakt (chocolade-fudgetaart met drie (!!!!) lagen). Die was echt hemels, zo lekker! Alleen ik vond de taart er een beetje vies uit zien, de taart had ik niet zo mooi in drie lagen gekregen dus dat ging lekker scheef. Maar daar ga ik dan ook aan werken, over twintig jaar maak ik ook een taart in de vorm van m’n vriend.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Dina
  15/09/2013 at 11:39 am

  Ze maken wel leuke dingen inderdaad, maar het lijkt me helemaal niet lekker. Het ziet er allemaal zo zwaar, zoet en gekleurd uit.

  Ben echt ontzettend benieuwd naar je eigen taarten! 🙂

 • Reply
  Anne
  15/09/2013 at 12:28 pm

  Cake boss is zoooo leuk! Echt helemaal tof (:
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

 • Reply
  Budgetproof.nl
  15/09/2013 at 4:40 pm

  Heel veel succes met net zo goed worden in taarten maken als Buddy ;). Dan vind je The Next Great Baker vast ook héél leuk.

 • Reply
  Mirthe
  15/09/2013 at 8:51 pm

  Jaaaa mooi zijn die taarten hè! Vind het heel leuk om te zien, ook al kan het niet tippen aan Taarten van Abel (maar dat programma draait eigenlijk ook helemaal niet om de taarten zelf natuurlijk). Om te bakken hoeft het van mij niet zo groots en gedecoreerd, ik bak liever gewoon gezellige minder spectaculaire appeltaarten of monchoutaarten of chocoladetaarten maar het lijkt me echt heel tof als je dat gewoon kan.

 • Leave a Reply