Eten

Tosti met avocado, tomaat en feta

Laatst maakte ik deze tosti en ik vond het zo’n geweldige tosti, dat ik er een blogpost over wilde schrijven! Soms vind ik het lastig om te bedenken wat ik wil lunchen (daar komt later nog iets over online), maar dit is wel een hele goede uitkomst.

Bij een tosti denk je waarschijnlijk al snel aan een simpele tosti met kaas en/of ham. Laat dat nou precies zijn waar ik totaal niet van houd! Ik vind het veel leuker om verschillende dingen uit te proberen en deze combinatie is echt geweldig. Sowieso ben ik fan van avocado, vaak prak ik het en smeer ik het op m’n broodje. Hier is het subtieler, doe je gelijk ook iets langer met je avocado!

Ik heb een keer eerder geprobeerd om avocado warm te eten, maar dat werd toen heel vies. Het kreeg een enorm bittere smaak. Dat was nu gelukkig niet zo! Voor deze tosti heb je relatief weinig nodig. Je neemt 1/4 avocado, een klein blokje feta en genoeg tomaat om je broodje te bedekken. Ik neem zelf altijd wit brood, dat vind ik zo veel lekkerder dan elk ander brood. Met nog een beetje oregano of Italiaanse kruiden erbij en dan is het perfect.

tosti2

tosti3

tosti4

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mama van Vesper
  03/11/2015 at 11:31 am

  oooh lekker 🙂 krijg honger 🙂

 • Reply
  Sylvia
  03/11/2015 at 12:15 pm

  Ziet er heerlijk uit! Mooie tosti om dit weekend eens uit te proberen. En wat je aan ingrediënten over hebt, kun je ’s avonds prima verwerken in een couscous salade 🙂

  • Reply
   Maartje (admin)
   04/11/2015 at 10:33 am

   Precies! Ideaal :).

 • Reply
  Sonja
  03/11/2015 at 12:38 pm

  Oeeeh dit lijkt me echt de hemel…. Ik ben de laatste tijd weer helemaal into tosti’s maar de normale kaastosti (evt met pesto) begint nu wel een beetje te vervelen. Dit is een uitstekende vervanger lijkt me zo!

  • Reply
   Maartje (admin)
   04/11/2015 at 10:32 am

   Pesto op een tosti lijkt me ook echt lekker, dat ga ik ook een keer proberen!

 • Reply
  Blogleesvoer #22 | SYLVIA KUIJSTEN
  09/11/2015 at 7:06 am

  […] wat is een Blogleesvoer zonder fijne recepten? Maartje deelde een tosti met avocado, tomaat en feta, Tineke fabriceerde een torenhoge regenboogtaart en Karin maakte me gelukkig met de aanblik van een […]

 • Leave a Reply