Beauty Lifestyle

Beauty essentials

De afgelopen tijd heb ik op het gebied van beauty weer een paar favoriete producten gekregen. Sommige producten vind ik zo fijn, dat ik ze altijd gebruik of ik ze standaard in mijn tas heb zitten. Lees hier welke beauty essentials ik deze keer heb!

Beauty essentials

Anastasia Brush Duo Minidit kwastje voor mijn wenkbrauwen heb ik van mijn zus gekregen voor mijn verjaardag. Ik ben er nu al helemaal weg van! Ik gebruik voor mijn wenkbrauwen de Dipbrow Pomade (ook van Anastasia) en sinds ik deze kwast daarmee gebruik, gaat het een stuk sneller en strakker. Hiervoor gebruikte ik een kwast van Zoeva, dat ging ook wel, maar deze kwast is veel dunner en kleiner waardoor je preciezer en netter kunt werken. Ik kwam er nu achter hoe ontzettend belangrijk een goede kwast is. Je kunt hetzelfde product gebruiken, maar met een andere kwast ziet het er opeens een stuk beter uit.

NYX Blotting Paper: deze blotting paper van NYX is voor mij echt een must. Mijn huid wordt gedurende de dag erg snel vet. Natuurlijk zou ik dan opnieuw poeder kunnen aanbrengen, maar dan krijg je op een gegeven moment heel veel lagen poeder over elkaar, wat ik niet erg prettig vind aanvoelen. Om die reden gebruik ik blotting paper: één velletje haalt alle vettigheid van mijn gezicht, waardoor het er een stuk mooier uitziet.

Biodermal 50+ zonnecrème voor het gezicht: voor mij is zonnebrand niet alleen in de zomer essentieel, ik gebruik het elke dag. Ik doe wel eens peelings voor mijn gezicht, maar dat kan leiden tot hyperpigmentatie door de zon. Om dit te voorkomen, smeer ik elke dag braaf zonnebrandcrème op mijn gezicht. Sowieso is dat voor mij een goed idee, ik verbrand namelijk erg snel in mijn gezicht. Deze crème van Biodermal vind ik fijn, omdat het de enige is waarbij mijn huid niet verslechtert.

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay droogshampoo: ik probeer al lang ervoor te zorgen dat mijn haar minder snel vet wordt. Tot nu toe heb ik het zover gekregen dat ik om de drie dagen mijn haar was. Dat lukt echter alleen als ik droogshampoo gebruik. Ik vond een fijne droogshampoo vinden echt een ramp. Ik lees over sommige merken online veel goede reviews, maar die droogshampoos vind ik dan te heftig. Dan wordt gelijk m’n hele haar wit en voelt het stug aan. Uiteindelijk vond ik het meer werk om daarna mijn haar mooi te krijgen, dan om gewoon onder de douche te stappen en het te wassen. Ik zocht geen extreem krachtige droogshampoo: ik wilde een spray die het wat opfriste. Voor Vera Camilla mag ik als Beauty Insider deze lijn van L’Oréal Elvive testen. Ik kreeg ook een shampoo en conditioner, maar ik ben vooral te spreken over de droogshampoo. Verwacht geen wonderen als je enorm vet haar hebt: het is een lichtere spray om je haar wat frisser te maken. Dat is precies wat ik wilde, dus ik ben er erg blij mee.

essentials2

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Andrea
    07/07/2016 at 11:20 pm

    Ahh ik wil die droogshampoo al een tijdje kopen maar twijfelde heel erg, ga hem nu toch maar eens meenemen denk ik! 😉

  • Leave a Reply