Beauty

Pure chaos in de Kruidvat

Ik geloof dat elke vrouw het wel zo’n beetje wist. Elke vrouw die ik volgde op Twitter in ieder geval wel. Woensdagavond was er bij de Kruidvat een speciale koopavond met een 1+1 gratis actie. De drukte in de winkel was vreselijk, maar gelukkig heb ik wel wat kunnen scoren.

Het begon allemaal vrij rustig. Je mocht pas om 5 uur afrekenen om aan de actie mee te doen, dus stond ik om kwart voor vijf in de Kruidvat. Ik had al allemaal horror verhalen in m’n hoofd met Bijenkorf taferelen in de Kruidvat en dat wilde ik graag voor zijn. Daarnaast had ik me bedacht dat de Kruidvat hier al mega klein is, en dat het met al die graaiende meiden nog vreselijker dan normaal zou zijn. Gelukkig stonden er nog maar een stuk of 5 meiden, ik liep snel volgens de route die ik van tevoren al had bedacht en had na ongeveer één minuut alles wat ik wilde. Alleen nog maar even een kwartier wachten totdat ik kon afrekenen.
Dat kwartier hè, was echt vreselijker dan ik ooit had kunnen denken. Opeens kwam er een leger met meiden aanlopen die met z’n allen in de make-up gingen graaien. Ik dacht, ik zoek even een rustig plekje op om te wachten, maar er waren geen rustige plekjes in die winkel meer. Sowieso is het een vreselijke winkel die al vol staat met dozen met producten, nu stonden er dus ook nog duizenden meiden (oke, bijna dan). Ik zag één vrouw haar winkelmandje snel volgooien met 10 dezelfde poeders (hoe lang zul je daar ooit mee doen?), daarnaast stond een meisje het mandje van haar moeder vol te gooien met de mededeling “maar het is ècht hele mooie make-up mama!”. Ik werd al vreselijk chagrijnig en vroeg me af hoe lang ik het nog zou volhouden, gelukkig zag ik op dat moment dat er een speciale rij was voor mensen die make-up gingen kopen. Die rij zou pas mogen afrekenen als het 17:00 was, dat het 16:59 was maakte niks uit, we moesten natuurlijk wachten totdat de klok van de kassa op 17:00 sprong.

Bij de kassa kwam ik er overigens achter dat ze helemaal niet 1+1 gratis deden. Ik kreeg gewoon 50% korting op alle make-up. Prima voor mij, ik kwam zo goedkoper uit. Deden ze dit in alle filialen?

Ik heb als een echte beautyblogger foto’s van m’n make-up gemaakt.

makeup1

Je ziet Maybelline Color Tattoo oogschaduw in Permanent Taupe (alleen ik smeer dit in m’n wenkbrauwen), Catrice Camouflage Cream (in light beige), Max Factor Lipfinity in de kleur Just Bewitching en als laatste de Catrice lipstick The Nuder The Better.

makeup2
makeup3 makeup4makeup5

Het maken van echte swatches laat ik maar aan echte beautybloggers over. Ik heb wel een selfie waar ik bijna alles op m’n hoofd heb zitten (op de Max Factor lippenstift na), alleen die is van vreselijke kwaliteit en ik heb er nog eens een filter overheen gegooid waardoor alle kleuren anders uitkomen. Ach, het is iets.

2014-05-01 18.26.17

Voilà. Hiervoor betaalde ik overigens zo’n €17, terwijl alleen die Max Factor Lipfinity al €17 is. Huh? Nee, ik snap het zelf ook niet.

 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kimberley
  03/05/2014 at 3:02 pm

  Fijn dat je zo goed hebt kunnen slagen, ik heb andere verhalen gehoord (huilende vrouwen, hordes gemene krengen, haha).

 • Reply
  José
  03/05/2014 at 6:29 pm

  Fijne producten heb je gekocht! Scheelt toch altijd weer een boel geld zo’n actie. (:

 • Reply
  Laura
  05/05/2014 at 10:48 am

  Gelukkig moest ik werken zeg… Kon ik ook niet in de verleiding komen.

 • Reply
  Mara
  07/05/2014 at 5:41 pm

  Leuke aankoopjes! Ik kon helaas die woensdag niet.. Scheelt weer geld, haha!

 • Leave a Reply