Beauty

Sally Hansen miracle gel nagellak

Ik houd van nagellak, maar tegelijkertijd vind ik het vreselijk. Het staat zo mooi, maar het ook mooi op je nagels krijgen is voor mij altijd een uitdaging. Zit het net mooi, raak je per ongeluk iets aan en kun je weer opnieuw proberen. Is het eindelijk mooi opgedroogd, begint het na twee dagen alweer lelijk te worden. Gelukkig zijn die problemen grotendeels voorbij met de nagellak van Sally Hansen.

Normaal blog ik niet over make-up (wil ik wel vaker gaan doen overigens), maar voor deze nagellak maak ik echt een uitzondering. Ik ben er zo blij mee! Ik heb nu twee kleurtjes (180 Rosey Riviter en 430 Crème de la Crème) en wil dat nog zeker uitbreiden.

nagellak5

Ze noemen het gelnagellak, maar je hoeft niet naar een nagelsalon of een lamp te hebben. Het is eigenlijk gewoon normale nagellak, maar dan blijft het een stuk beter zitten. Het enige verschil is dat je een speciale topcoat van Sally Hansen erbij moet kopen. Verder heb je ook geen basecoat nodig.

Wat ik gelijk al prettig vind, is dat het kwastje lekker dik is. Zo hoef ik maar twee keer over m’n nagel en dan heb ik alles bedekt. Na twee laagjes zit het ook gelijk mooi. Daarnaast droogt het een stuk sneller dan ik gewend ben, zeker als je de topcoat eroverheen gedaan hebt gaat het snel.

Het fijnste is toch wel dat het echt lang blijft zitten. Ik laat het meestal vijf dagen zitten, langer zou nog wel kunnen als je het nog iets bijwerkt. Maar goed, na vijf dagen ben ik ook wel weer toe aan een ander kleurtje. Andere nagellak houdt het bij mij maximaal drie dagen vol, dan is het ook echt gelijk verschrikkelijk lelijk.

nagellak1

Dit is 180 Rosey Riviter, deze foto maakte ik op maandagochtend. Ik heb hier twee laagjes op.

nagellak2

Deze foto maakte ik donderdagavond. Je kunt dus wel zien dat het goed is blijven zitten! Alleen op m’n ringvinger is het gaan chippen en bij de randjes aan de onderkant slijt het een beetje. Verder zijn er totaal niet grote stukken af en vind ik het er nog steeds netjes uitzien. Ik heb het hierna nog één dag laten zitten, op de vijfde dag begint het bij mij meer te chippen en ben ik de kleur dus ook wel zat.

nagellak6

Dit is 430 Crème de la Crème op de eerste dag.

nagellak3

Zo ziet het er na vijf volle dagen uit. Zoals je ziet is het tijd om het eraf te halen! Het begint los te laten en het ziet er niet meer heel verzorgd uit.

Al met al ben ik echt blij met deze nagellak, in het begin is het wel even een uitgave omdat je de topcoat er ook bij moet kopen. Maar goed, het is nog altijd goedkoper dan professionele gelnagellak in een salon of thuis met zo’n lamp erbij. Daarnaast gebruik ik deze nagellak (nu al) veel vaker dan m’n andere nagellak, omdat het zo veel makkelijker is en je er langer plezier van hebt. Ik ben om!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cynthia
    11/06/2015 at 4:19 pm

    Ik vind de roze erg mooi! 🙂

  • Leave a Reply