Aankopen Fashion Lifestyle

Brandy Melville shoplog

Zachtjes schuifelen langs alle kleding, op weg naar de kleedkamers tegen iedereen en alles opbotsen en daarna in de veel te warme kleedkamers (met gordijnen die niet goed sluiten) zo snel mogelijk alles passen. Als je denkt dat je daarna klaar bent, heb je het mis: de lange rij bij de kassa in die veel te drukke winkel staat je nog te wachten. Het mag duidelijk zijn: ik heb een enorme hekel aan de Brandy Melville winkel in Amsterdam. Toch doe ik mezelf dit aan, vanwege die ontzettend leuke kleding.

Het fijne aan de Brandy Melville kleding is dat ze van die mooie basics hebben. Simpele shirtjes en hemdjes zijn er in overvloed. Het is grotendeels One Size, maar wel precies de maat die mij perfect past. Hoewel de kleding niet duur is, voelt de kleding wel prettig aan en gaat het bij mij altijd lang mee. Nouja, daar heb ik die vreselijke winkel dan wel weer voor over.

Toen het laatst zo lekker weer was, kwam ik erachter dat ik eigenlijk niet zo veel zomerkleding had. Vooral shirtjes had ik amper: de shirtjes die ik had, waren te groot geworden. Het werd dus tijd om wat kleding in te slaan!

brandymelville brandymelville3 brandymelville2brandymelville4 brandymelville5brandymelville6brandymelville8 brandymelville7brandymelville9

Brandy Melville zit op dit moment helaas op maar één plek in Nederland, namelijk op de Leidsestraat 43 in Amsterdam. Ik heb wel gehoord dat mensen via de Duitse site de kleding bestellen, maar dan komt er helaas wel een bedrag voor verzendkosten bovenop. Ik blijf hopen dat dat binnenkort allemaal een stuk makkelijker gaat, dat zou wel enorm prettig zijn. De halter top kun je op internet hier vinden en het witte shirtje hier. Het andere shirtje en het broekje kan ik helaas niet op internet vinden.

Wat vinden jullie van de kleding van Brandy Melville?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Melle
  27/05/2016 at 10:40 am

  Oeh wat een leuke items! Ik ben al in geen 100 jaar daar meer geweest maar als ik dat zo zie moet ik misschien binnenkort toch weer eens een bezoekje brengen.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  27/05/2016 at 4:47 pm

  Toffe items! heel gaaf en wat heb je een mooi figuurtje!

 • Reply
  Karlijn
  27/05/2016 at 9:33 pm

  Oeh, leuk shirtje! Brandy Melville heeft leuke kleding, maar het hele one size beleid vind ik een groot minpunt. Shirtjes worden automatisch een croptop als ik het aantrek :’)

  • Reply
   Maartje (admin)
   28/05/2016 at 8:48 am

   Ja ik kan me goed voorstellen dat dat echt super irritant is!

 • Reply
  Eva
  27/05/2016 at 9:36 pm

  Leuke shirtjes! Ik ben er 1 keer geweest en heb toen een jurkje gekocht van een heel lekker stofje! Je beschrijving van de winkel klopt inderdaad!

  • Reply
   Maartje (admin)
   28/05/2016 at 8:47 am

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt!

 • Reply
  Hester
  28/05/2016 at 10:08 am

  Onesize, wat bijzonder! Scheelt eigenlijk wel een heleboel stress en gedoe want als het niet past, past het gewoon niet en hoef je niet te balen dat jouw maat er is niet (of überhaupt te twijfelen over de maat). Ik vind je items eigenlijk allemaal heel leuk, het is dat ik niet vaak in Amsterdam ben maar anders kocht ik waarschijnlijk ook wel regelmatig wat daar!

  • Reply
   Maartje (admin)
   28/05/2016 at 4:56 pm

   Dat is zeker waar! Ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is voor mensen die het niet passen, maar voor mij is het wel makkelijk.

 • Reply
  Sylvia
  28/05/2016 at 12:06 pm

  Leuke items! Staan je goed 🙂

  • Reply
   Maartje (admin)
   28/05/2016 at 4:59 pm

   Dankjewel!

 • Reply
  Eva
  28/05/2016 at 4:03 pm

  Mooie items inderdaad!

  • Reply
   Maartje (admin)
   28/05/2016 at 4:59 pm

   Thanks!

 • Reply
  Isabelle
  19/09/2016 at 4:15 pm

  Weet je misschien hoe dat precies werkt als je via de Duitse site besteld? Want er staat dat ze alleen in Duitsland leveren maar ik wil heel graag iets bestellen

  • Reply
   Maartje
   20/09/2016 at 7:17 am

   Nee sorry, ik heb dat zelf nooit gedaan!

  Leave a Reply