Mijn Capsule Wardrobe: herfst & winter

Mijn Capsule Wardrobe: herfst & winter

Een kledingkast met daarin minder dan 37 kledingstukken, kan dat wel? Jazeker, het kan zelfs met 33 kledingstukken.

In onderstaande video laat ik zien welke kledingstukken er in mijn kast hangen. Ik heb om een goed overzicht van mijn kleding te krijgen, de regels van de capsule wardrobe gebruikt. Mocht je niet weten wat dat is, lees dan deze blogpost nog even door!

Mijn kledingkast bestaat op dit moment dus uit 33 stukken. Hieronder vallen m’n shirts/truien, broeken, jurkjes, jassen en schoenen. Tassen, ondergoed, sieraden, sportkleding en dergelijke vallen er niet onder.


Klik hier om de video op YouTube te zien.

Wat vind jij van m’n capsule wardrobe?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!
Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 21/01/2017 / 7:05 am

  Echt super tof filmpje!!! Heel leuk en bizar dat dit je hele kledingkast is.

 2. Yfie
  23/01/2017 / 4:16 pm

  hele leuke items, waarvan vele ook mijn stijl zijn!

 3. 17/02/2017 / 11:05 am

  Wow, hier kan ik nog wat van leren. Ik geloof dat ik alleen al meer dan 33 jurken in mijn kast heb hangen, die ik natuurlijk nooit aanheb. Echt top! Ga ook gelijk je artikel over de capsule collectie lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.