Lifestyle Persoonlijk

Een halfuurtje in Edam

Hier nog wat foto’s die ik afgelopen week in Edam maakte! Ik was heen en weer naar Edam voor de kapper. Ja, echt. Het kostte een uur reizen voor de kapper (terwijl ik eigenlijk boven een kapper woon), maar het was het waard. Sukruye van Haar Sukces knipt mijn haar al sinds ik haar heb en er is niemand die het beter kan.

Deze foto’s maakte ik toen ik nog even moest wachten op mijn afspraak. De bus gaat maar één keer in het half uur, dus dan krijg je dat. De tijd besloot ik dus te gebruiken om op zoek te gaan naar mooie plaatjes. Dat ging alleen iets lastiger dan verwacht: voor elk mooi gebouw stond net een busje uit te laden of stonden er veel mensen in de weg. Niet echt de ideale omstandigheden. Gelukkig zijn er toch nog een paar leuke foto’s uitgekomen!

Edam2Edam3Edam1Edam4

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Dionne
  03/02/2017 at 8:03 am

  Ik vind het altijd heel tof om je foto’s te zien! Ik vind het altijd een feestje, want jou foto’s zijn zo mooi! Een beetje vintage look en daar hou ik wel van!

  • Reply
   Maartje
   03/02/2017 at 8:26 am

   Thanks, wat leuk om te horen!

 • Reply
  Florence Wijnen
  04/02/2017 at 12:30 pm

  Het ziet er een super schattig dorpje uit 🙂

 • Leave a Reply