Aankopen Lifestyle

Een nieuwe bril

Op mijn Instagram had je al een foto van mij met mijn nieuwe bril kunnen spotten. Toch vond ik het nog tijd voor wat meer foto’s op mijn blog! De bril heb ik nu ongeveer een week. Ik moest even aan mijn nieuwe glazen en nieuwe sterkte wennen, maar nu vind ik het fantastisch. 

mijnoutfit_3

Even ter herinnering: dit was de bril die ik hiervoor had. Ik was er erg blij mee en nog steeds vind ik het een leuke bril. Het was een stuk beter dan de bril die ik daarvoor had: die was van kleur veranderd, waardoor het opeens een roze bril was geworden (letterlijk, niet figuurlijk). Ik vind het altijd best een gedoe om een leuke bril te vinden: mijn hoofd is best klein, waardoor de meeste brillen enorm zijn. Als ik dan lach, gaat m’n bril omhoog vanwege mijn wangen. Soms zijn brillen zo breed, dat ik ze niet eens op mijn oren kan zetten. Ik was zo blij dat ik een goede bril gevonden had!

Soms kwam de kleur wel een beetje onhandig uit, het was namelijk een beetje een roodbruine kleur en dat is niet altijd handig met kleding. Nu heb ik een donkere bril, wat wel een stuk handiger is. Daarnaast vind ik het op een een of andere manier iets volwassener staan.

bril2 bril1

Mocht je het je afvragen: het is nummer 3281 van Chanel!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  26/04/2016 at 3:26 pm

  Deze staat je erg goed meid liefs en veel plezier ervan!

 • Reply
  Claudia
  26/04/2016 at 10:38 pm

  Ooh die staat je heel mooi. Het maakt je ook wat meer volwassen vind ik.

 • Reply
  Hester
  27/04/2016 at 4:10 pm

  Je vorige bril vond ik ook al mooi, maar deze vind ik toch nog net iets leuker. Lekker volwassen ook misschien wel. Nice!

 • Reply
  Eva
  13/05/2016 at 6:02 pm

  Dat vind ik een hele mooie bril! Staat je goed!

 • Leave a Reply