Lifestyle

Mijn eigen linnen tas bedrukken

Al heel wat jaren ben ik fan van linnen tasjes. Ik denk dat ik zo’n zes jaar geleden begon met het kopen van linnen tasjes, ter vervanging van plastic. Ik sloeg daar alleen een beetje in door: ik begon bijna met een hele verzameling linnen tasjes. Er zijn ook gewoon zo veel tasjes op de markt!

Een tijdje heb ik ook zelf van die tasjes gemaakt. Of nouja, ik kocht linnen tasjes zonder bedrukking erop en maakte daar zelf iets op met textielverf en textielstiften. Dat was eigenlijk nog leuker: ik kon precies het tasje maken wat ik wilde en het was nog veel leuker als ik er een complimentje over kreeg.

Eigenlijk heb ik nu weer mijn eigen tasjes gemaakt, maar dan de versie 2.0. Van de webshop Maxilia.nl kreeg ik namelijk de vraag of ik zelf linnen tasjes wilde bedrukken met bijvoorbeeld een logo. Dat leek me natuurlijk gelijk hartstikke tof! Ik besloot het alleen iets anders te doen en een leuke quote te combineren met mijn logo.

Deze linnen tasjes zijn in eerste instantie bedoeld voor reclame. Je kunt dan je logo erop drukken en de tasjes vervolgens aan iedereen uitdelen. Ik wilde iets meer dan alleen dat: ik wilde ook dat mensen dit tasje leuk zouden vinden, zonder het doel van reclame erachter.

Uiteindelijk ben ik dus voor dit gegaan: mijn favoriete quote van Casey Neistat en daarboven (vrij subtiel) mijn logo. Deze quote van Casey inspireert mij echt, op deze manier word ik er elke keer aan herinnerd als ik mijn tas pak! Daarnaast denk ik dat dit voor meer mensen een inspirerende quote is en dat het niet erg cliché is.

Ik ben er dus super blij mee, sinds ik deze tassen heb neem ik er standaard één mee. Daarnaast heb ik er ook al wat uitgedeeld: mijn moeder loopt bijvoorbeeld ook al vaak met deze tas rond. Zo leuk vind ik dat!

linnentas

Thanks Maxilia voor deze tasjes! Als je zelf ook linnen tasjes wil bedrukken, of een ander relatiegeschenk om te bedrukken (denk aan mokken bedrukkenDopper bedrukken of relatiegeschenken pennen), ga dan naar Maxilia.nl.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply