Beauty Lifestyle

Eindelijk van die beachy waves

Lauren Conrad is in vele opzichten nog steeds mijn voorbeeld. Het begon (uiteraard) allemaal met The Hills: ik wilde niets liever dan de perfecte make-up en het perfecte haar van Lauren Conrad. Dat is nog steeds niet voorbij overigens, nog steeds scroll ik veel te vaak over haar Instagram.

Afijn, het haar van Lauren Conrad dus. Die mooie, zachte krullen: ik kan ze nog steeds niet uit mijn hoofd zetten. Ik krulde mijn haar altijd met m’n Remington Pearl Wand. Hartstikke goed ding, maar één nadeel: de krullen die je daarmee krijgt zijn best wel klein. De mooie beachy waves à la Lauren Conrad zaten er niet in.

Ik vond een best wel oude (en overduidelijk gesponsorde) video van Lauren Conrad waarin ze laat zien hoe ze haar krullen maakt. Ze gebruikt een grote krultang en clipjes om de krullen te krijgen. Dat kan ik ook, dacht ik.

Ik kocht de krultang die ik eigenlijk al zeven jaar wilde: een CHI krultang met een dikte van 1,25 inch. En: het werkt! Het is gelijk te merken dat CHI een goed (maar ook duurder) merk is, de kwaliteit is top. Met nog een beetje oefenen, een beetje mijn haar laten groeien heb ik straks eindelijk écht die Lauren Conrad krullen hoor.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  07/02/2017 at 3:56 pm

  Staat je goed meid wauw! Fijn apparaat dus, fijne review

 • Reply
  Eva
  07/02/2017 at 10:37 pm

  Staat super goed man1 Ik krijg het nog steeds niet voor elkaar, bij mij zakken ze ook altijd erg snel uit. Blijven ze bij jou langer zitten dankzij de CHI-tang?

  • Reply
   Maartje
   10/02/2017 at 9:46 am

   Ja ik denk het wel! Maar sowieso krul ik mijn haar meestal op de 2e dag. Als ik mijn haar krul na het wassen, zakt het sneller uit. Daarnaast zet ik dus mijn haar na het krullen vast met een clip op mijn hoofd, zodat het goed afkoelt.

  Leave a Reply