Lifestyle

Elswout ☀️

Maartje in Elswout

Houden jullie het een beetje vol met deze warmte? Eerlijk is eerlijk: ik niet echt. Er is een reden waarom ik het liefste naar Scandinavië op vakantie ga in de zomer: van deze warmte word ik nou niet echt gelukkig. Geef mij maar 15 graden. Of -5 en sneeuw, vind ik ook prima.

Ik ben blij dat het inmiddels iets koeler is geworden, want met dat warme weer kan ik me amper concentreren. En dat is toch vrij onhandig als je een eigen bedrijf hebt. Overigens kwam ik erachter dat ik nergens op m’n blog heb staan wat ik tegenwoordig doe, dus bij dezen: ik heb m’n bachelordiploma gehaald voor Nederlandse taal & cultuur, ben gestopt met Scandinavië studies en werk sinds vorig jaar (2017) oktober fulltime aan m’n eigen bedrijf. Ik werk twee dagen per week als freelancer op de redactie van Topics en bouw daarnaast websites en adviseer op het gebied van social media.

Inmiddels begint het allemaal echt goed te lopen en daar ben ik uiteraard ontzettend blij mee! Mocht je nog iemand zoeken die je website bouwt (of je huidige website wat aanpast) of hulp nodig hebben met social media, bekijk dan mijn andere website voor meer informatie.

Maar terug naar de foto’s en de warmte: toen het inmiddels een klein beetje afgekoeld was en het enigszins te doen was om buiten te zijn, besloten Maikel en ik buiten een rondje te lopen. In de buurt van ons huis (Haarlem) is Elswout, een groot landgoed bij Overveen. Achter het landgoed heb je ook een heel mooi bos, waar ik graag wandel.

Je kunt er ook echt mooie foto’s maken – nu was het licht niet op alle plekken ideaal, maar ik ben zeker van plan om in de toekomst weer wat foto’s te maken.

Mocht je dus in de buurt van Haarlem/Overveen willen wandelen, dan raad ik het zeker aan om hier een rondje te doen. In het bos heb je in ieder geval een route van 2,8 km en eentje van 1,7 km, dus dat is goed te doen. Mocht je dan nog niet uitgewandeld zijn: het is onderdeel van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en daar zijn nog veel meer mooie routes te vinden.

Foto’s van mij zijn gemaakt door Maikel en bewerkt door mij.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Eva
    01/06/2018 at 2:15 pm

    Wat een mooie plek! Zulke parken zijn altijd mijn lievelings om te ontdekken en ik wist echt niet dat er vlakbij Haarlem zo’n mooie plek was, snel eens heen dus als ik weer in Nederland ben 🙂

  • Leave a Reply