Fashion

Adidas Superstar

Al een tijdje had ik de Adidas Superstar sneakers op het oog. Ik wilde überhaupt nieuwe sneakers, want mijn All Stars waren overleden. Ik twijfelde eerst nog tussen verschillende kleuren Adidas Superstar, maar uiteindelijk is deze het geworden!

Het fijne aan deze sneakers, vind ik dat ze overal bij passen. Ik twijfelde of ik deze zou kopen, of Adidas Superstar in een hele lichte blauwe kleur. De keuze was sowieso snel gemaakt, want de lichtblauwe werden niet in mijn maat gemaakt. Achteraf denk ik ook dat deze gemakkelijker te combineren zijn. Ik had al veel outfits gevonden met de Adidas Superstar sneakers, echt in elke outfit die ik mooi vond, kwamen deze schoenen voor.

Ik twijfelde nog, omdat het winter was en ik het en beetje gek vond om sneakers te kopen in de winter. Gelukkig valt het heel erg mee hoe koud het is en overleef ik het prima op een paar gympen. Laatst had ik ze voor het eerst een hele dag aan en ik merk nu al hoe ontzettend comfortabel deze schoenen zijn. Ik liep altijd of op laarsjes, of op mijn All Stars. Nu pas kom ik erachter dat mijn (tot voorheen geliefde) All Stars eigenlijk totaal niet stevig zijn. De zool van mijn Adidas Superstar is ook veel zachter en geeft veel meer steun. Je kunt dus wel zeggen dat ik extreem gelukkig ben met deze aankoop.

adidas1 adidas3 adidas4 adidas5

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Hester
    31/12/2015 at 10:23 am

    Heel nice! In sommige outfits/bij sommige mensen vind ik ze echt niet mooi (jas met bontkraag, zwarte legging als broek, dat soort meiden uit hartje Rotterdam), maar als je ze gewoon ‘normaal’ combineert vind ik ze juist heel erg tof. Oh, en ik loop ook al het hele seizoen op sneakers, dus het blijkt te kunnen. 🙂

    • Reply
      Maartje (admin)
      31/12/2015 at 2:01 pm

      Dat ben ik helemaal met je eens!

  • Reply
    Rachel
    31/12/2015 at 1:33 pm

    Toffe shoes ziet er goed uit! Ik hou echt van sneakers!

  • Leave a Reply