Fashion

Deze winter zal ik niet flauwvallen van de kou

Ik heb namelijk de mooiste en warmste winterjas gevonden die er bestaat. Ja, echt. Ik loop al een paar jaar rond in winterjassen die veel te koud zijn. Dan koop ik ze alsnog, want ja ze zijn zo mooi en ze staan zo leuk. “En als het dan echt heel koud wordt, doe ik er een dik vest onder!”, denk ik dan. Wat ik uiteindelijk nooit gedaan heb natuurlijk. Dus afgelopen week ging ik op een missie. Ruim op tijd, zodat niet alle winterjassen al uitverkocht waren. Mijn missie was al geslaagd in de eerste winkel. Ik ging naar een outdoorwinkel en vroeg naar de warmste jassen. Dit was er eentje van, en zeg nou zelf, dit is toch een prachtige warme jas? Ik was een beetje bang dat er alleen maar vreselijk lelijke warme jassen te krijgen waren (die waren er natuurlijk ook) maar er bestaan dus ook mooie. Ik heb al één rondje buiten gelopen met deze jas aan en ik stikte van de warmte. Dat belooft veel goeds. Hopelijk val ik met deze jas niet na 5 minuten fietsen in de sneeuw flauw.

winterjas1

Classy spiegelfoto, ik vond het te warm om buiten foto’s te maken. Mooie foto’s komen wel als er een paar meter sneeuw ligt.

Classy spiegelfoto, ik vond het te warm om buiten foto’s te maken. Mooie foto’s komen wel als er een paar meter sneeuw ligt.

De jas is trouwens van Didriksons. Helaas ben ik voor deze blogpost niet gesponsord want die jas was €270. Naja, ik denk maar zo: liever één goede winterjas die ik een paar jaar aankan, dan elk jaar een vreselijk koude jas van de H&M aanschaffen. Goedkoop is duurkoop, nietwaar?

Heb jij al een winterjas en zo ja, wat voor een jas?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mirthe
  27/10/2013 at 2:52 pm

  OMG Maartje dit is echt TE toevallig maar volgens mij heb ik dezelfde! Of in elk geval bijna dezelfde, Didriksons, blauwe parka met wollie capuchon en bondkraag (maar die heb ik er af gehaald) en superdikke voering, iets van twee weekjes terug gekocht bij de buitensportwinkel, de Bever Zwerfsport, hahaha. Jeetje, hoe ongelooflijk toevallig is dat!

  • Reply
   Maartje (admin)
   27/10/2013 at 3:17 pm

   Omggg! Mijne is zwart ipv blauw maar de rest klopt. Wat toevallig!

 • Reply
  Quirine
  27/10/2013 at 5:44 pm

  Heel mooi! Ik heb ook zo’n parka model en die is ook heeeerlijk warm 🙂

 • Reply
  Maartje
  27/10/2013 at 7:34 pm

  Haha wat toevallig dat jij ook Maartje heet! Mooie blog heb je, ik volg je! Misschien kun je me terug volgen?

  x

 • Reply
  wies
  30/10/2013 at 12:02 am

  Ik heb al twee jaar lang een groene parka jas die aan de binnenkant gevoerd is. Het is alleen op de scooter heel koud maar ik denk dat geen enkele jas daar tegen op kan. ):

 • Leave a Reply