Fashion

Dit is het mooiste jurkje ooit

Als ik eenmaal een perfect jurkje zie, krijg ik het maar niet uit mijn hoofd. Elk jurkje wat ik daarna zie, is gelijk veel minder mooi. Niks komt dan meer in de buurt van dat ene mooie jurkje. Ik bedenk dan ook meteen allerlei situaties waarin ik het kan dragen en verzin al verschillende combinaties. Eigenlijk heb ik de keuze dat ik dat ene jurkje ga kopen dan al gemaakt: ik moet en zal het hebben!

Nu moet ik erbij zeggen dat ik dit niet vaak heb hoor, anders lijk ik een beetje materialistisch en een shopaholic en dat is ook niet helemaal waar. Zo nu en dan gebeurt het en afgelopen week was het zo ver. Op de site van de Bijenkorf zat ik een beetje te kijken. Ik wilde een jurkje dat ik overdag kan dragen, maar dat ook feestelijk genoeg is voor een galafeestje en de kerst. Ik wilde niet zo’n typische galajurk, omdat ik dat daarna dan nooit meer draag. Dat vind ik zonde!

jurkje1

Het viel me op dat alle jurkjes die ik leuk vond, van Ted Baker waren. Ik besloot meer van dat merk te zoeken en ik was verkocht. Zo veel leuke jurkjes! De pasvorm vond ik ook mooi, het zijn veel A-lijn jurkjes en die staan mij altijd het beste. Op de site zag ik dit jurkje al staan. Ik besloot naar de Bijenkorf te gaan om alle Ted Baker jurkjes eens goed te bekijken en te zien of ze in het echt net zo mooi zijn als op de foto.

Eenmaal aangekomen in de Bijenkorf voelde het echt als de hemel daar. Ik vond zo veel jurken prachtig, de stoffen voelen heerlijk aan en ik zag gelukkig de meerdere jurkjes die ik ook op de site al mooi vond. Ik besloot een aantal jurkjes te passen en het voelde alsof de jurkjes voor mij gemaakt waren. Op dat moment wist ik eigenlijk al dat ik die middag naar huis zou gaan met een Ted Baker jurkje en dat ik ze absoluut niet daar kon laten hangen. Kiezen tussen de verschillende jurkjes was uiteindelijk niet moeilijk. Ik hield er twee over die ik heel mooi vond, maar één vond ik toch te gala. Van dit jurkje weet ik zeker dat ik er nog lang mee ga doen en dat ik hem ook in het dagelijks leven nog vaak kan dragen.

jurkje2

De prijs was iets wat me in het begin wel tegenhield, het zijn namelijk echt niet de goedkoopste jurken. Daarom wilde ik ze ook wel eerst in het echt zien. In de winkel zag ik gelijk al dat de kwaliteit van de jurken ontzettend goed is. Ze zijn mooi afgewerkt en de stoffen voelen fijn. Als ik dit jurkje aan heb, voelt het op de een of andere manier een stuk beter dan bij andere jurkjes, maar dat vind ik een beetje lastig om uit te leggen. Daarnaast was de laatste keer dat ik een mooi jurkje kocht alweer een tijd geleden, dus hakte ik de knoop door en ging ik het gewoon doen.

jurkje4

Als ik het jurkje aanheb (bijvoorbeeld bij m’n gala) zal ik een outfitpost maken! Wat vinden jullie van dit jurkje?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Manon
  11/12/2014 at 10:12 am

  Wauw wat een beauty, de kleuren zijn echt prachtig ben heel benieuwd hoe hij staat!

 • Reply
  Eva
  12/12/2014 at 10:08 pm

  Wat een plaatje zeg!
  Ik draag de laatste tijd bijna alleen maar jurkjes, van die van de H&M tot de wat duurdere en juist die laatste zitten zo prachtig dat het vaak het extra geld toch wel écht waard is 🙂

  • Reply
   Maartje (admin)
   13/12/2014 at 5:10 pm

   Dat ben ik helemaal met je eens :).

 • Reply
  Chloe
  13/12/2014 at 4:38 pm

  heel mooi jurkje 🙂

  • Reply
   Maartje (admin)
   13/12/2014 at 5:08 pm

   Merci! 😀

 • Reply
  Nicole
  19/09/2016 at 10:48 am

  Je hebt wel gelijk. Dit is het mooiste jurkje ooit. Ted baker is sowieso het mooiste merk ooit 😉

 • Leave a Reply