Fashion

Een lichte linnen tassenverslaving

Okay, misschien kan ik het woordje “lichte” in de titel wel weghalen. Ik houd zo veel van linnen tassen. Op een dag, een paar jaar geleden, bedacht ik me dat het zonde was dat ik steeds plastic tassen in winkels vroeg. Ik hergebruikte die tassen niet altijd, ik had er ook simpelweg te veel om ze opnieuw te gebruiken.

Er zijn zo veel linnen tassen met leuke opdrukken, dat ik er toen een paar kocht. Sindsdien ga ik altijd met een linnen tas in m’n normale tas de deur uit, voor het geval ik het nodig heb. Dat is nog best wel vaak! Hoewel ik er nu wel genoeg heb, kwam ik in de boekhandel deze tegen. Zeg nou zelf, die zijn toch veel te leuk om te laten liggen?

Er waren vier soorten, ik heb er drie meegenomen. De tas die ik niet heb meegenomen was met een tekst als “I’ve got 99 problems but my book ain’t one”, of iets in die richting.

linnentas4

linnentas3

linnentas2
Leuk zijn ze hè. Ze waren overigens 3,95 per stuk, wat ik een erg goede prijs vind voor een linnen tas. Vaak zijn ze tussen de 5 en 10 euro, dus dit valt me heel erg mee. Nu zal ik echt geen nieuwe linnen tassen meer kopen!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kimberley
  05/07/2014 at 3:01 pm

  Wat zijn ze leuk!
  Deze prijs zou ik er inderdaad ook wel voor betalen.
  De teksten die erop staan zijn ook erg leuk.
  Zelf heb ik nog geen linnen tas,
  Ben nog op zoek naar de perfecte tekst!

 • Reply
  Sara
  05/07/2014 at 6:16 pm

  Zulke linnen/canvas tassen zijn echt ideaal om eventjes snel wat spullen in te pleuren en mee te nemen wanneer je ergens naartoe gaat. Leuke exemplaren heb je. Ik heb er zelf een van Things I Like Things I Love.

 • Reply
  Laura
  06/07/2014 at 11:13 am

  Ik vind ze super leuk, ook die ‘I got 99 problems’ :’), daar zag ik laatst iemand mee fietsen

 • Reply
  Tedje
  14/07/2014 at 1:21 pm

  Ahh leuk van Blossom Books!

 • Reply
  Marleen
  08/08/2014 at 10:49 am

  Wow, die zijn echt leuk. Toch eens kijken of ze hier ook ergens te verkrijgen zijn.

 • Leave a Reply