Fashion

Een nieuwe muts en nieuwe wanten

Veel mensen zijn blij als het weer winter is: eindelijk weer sweaters dragen en lekker thee drinken! Ik ben altijd iets minder blij. Bij de winter denk ik voornamelijk aan de kou en aan de gladde wegen. Ik denk niet aan hoe geweldig de sneeuw eruit ziet, maar aan hoe vervelend het is om daar doorheen te moeten. Kortom, ik word niet echt vrolijk van de winter.

De grootste reden dat ik de winter niet heel prettig vind, is omdat ik het enorm snel koud heb. Ik kan drie truien over elkaar aantrekken en ik zit nog te bibberen. Een paar jaar geleden gaf ik amper geld uit aan goede kleding, jassen en schoenen voor de winter. Het is allemaal zo duur en ik vond het zonde. Maar goed, als je niet meer naar buiten wil omdat het zo koud is en je op een gegeven moment flauwvalt omdat je het zo koud hebt, moet er iets veranderen. Ik wilde dat ik het veel eerder had gedaan. Vorig jaar kocht ik een heerlijke warme jas, ik ben er nog steeds zo gelukkig mee. Een van de beste aankopen die ik ooit in m’n leven heb gedaan, en dan overdrijf ik niet.

muts2

muts3Dit jaar vond ik het tijd voor een nieuwe muts en nieuwe wanten. Ik had wel mutsen en wanten, maar echt fijn vond ik ze niet. Deze muts en wanten heb ik online gekocht bij de Bijenkorf, ze zijn van het merk Bickley + Mitchell. Met deze muts zal ik niet snel meer last krijgen van koude oren!

De wanten zijn ook heerlijk warm, de binnenkant is namelijk gevoerd. Ik dacht dat de wanten en de muts bij elkaar hoorden en dus dezelfde kleur hadden, maar dat bleek niet zo te zijn. Er waren wel verschillende wanten, maar ze hadden niet allemaal dezelfde voering. Aangezien ik deze voering heerlijk vind, houd ik het bij deze wanten. Dat het dan niet dezelfde kleur is, vind ik niet zo erg.

wanten2

wanten

Normaal draag ik twee paar wanten over elkaar, eerst kleine thermohandschoenen en daarna grote wanten eroverheen. Ik vraag me af of dat met deze warme wanten nog nodig is!

Ik ben zo blij met m’n muts en m’n wanten, ik zie in ieder geval een stuk minder tegen de winter op!

Als je ze ook leuk vindt: op internet kun je de muts hier en de wanten hier vinden.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Maaike
  24/11/2014 at 10:56 am

  Oh my, wauw die muts is prachtig! Ik was best verbaasd toen ik de prijs zag haha! Ik heb de sint gelijk gehint hihi

  • Reply
   Maartje (admin)
   24/11/2014 at 2:28 pm

   De prijs viel mij ook erg mee!

 • Reply
  Eva
  24/11/2014 at 9:28 pm

  Oh wauw wat leuk! Die wanten kan ik ook echt wel gebruiken hier en de prijs valt me ook alles mee 🙂

 • Reply
  Roshelle
  24/11/2014 at 9:35 pm

  Wat een leukerds!

 • Reply
  Karlijn
  24/11/2014 at 9:41 pm

  Ze zijn er echt superwarm uit, ik geloof direct dat je daarmee de winter wel door komt 🙂

 • Reply
  Laura
  25/11/2014 at 9:03 am

  Ik heb na het zien van de prijs de muts ook besteld! Ik vind hem zo leuk! 😀

  • Reply
   Maartje (admin)
   25/11/2014 at 11:21 am

   Wat leuk!

 • Reply
  Outfit: ik heb een nieuwe muts | Ooh La Lau
  28/11/2014 at 6:21 am

  […] Amsterdam heeft gekocht (ik hoop hem nog steeds terug te vinden). Toen ik op de (leuke!) blog van Maartje keek was ik direct verkocht bij het zien van deze Bickley & Mitchell muts van de Bijenkorf. Hij […]

 • Reply
  Miss happinez
  29/11/2014 at 2:34 pm

  die lijken me lekker warm!

 • Leave a Reply