Fashion

Een nieuwe rugtas van Herschel

Naar de middelbare school nam ik altijd trouw m’n Cowboysbag mee. Dat ging prima, met veel boeken liep ik niet rond. Die boeken zaten allemaal in m’n kluisje. Toen ik ging studeren (ongeveer drie weken geleden dus), gebruikte ik ook gewoon die schoudertas weer. Alleen er is één verschil: ik heb nu meer boeken, zwaardere boeken en ik loop er de hele dag mee rond. ’s Avonds had ik standaard last van één schouder. Daarom wisselde ik overdag maar steeds van schouder, maar dat hielp eigenlijk ook niet. Had ik ’s avonds last van twee schouders.

Bij m’n studie merkte ik al dat veel mensen overgingen op een rugzak. Ik heb eerlijk gezegd nooit echt een rugzak gedragen en ik had er nog niet over nagedacht. Eigenlijk wilde ik niet een rugzak kopen, omdat ik dat zonde van m’n geld vond. Daarna zei m’n moeder dat ze het zonde vond dat ik de hele tijd met rugpijn loop. Daar had ze op zich wel gelijk in, vond ik.

herscheltas3

Vandaar dat ik deze rugzak gekocht heb. Het was nog een heel gedoe, ik kon namelijk echt niet kiezen. Je had ze met bruine leren stukjes en met zwarte suède stukjes. Suède vond ik mooier, maar die was duurder. Daarnaast was ik bang dat suède sneller lelijk werd. Ik stond letterlijk twintig minuten in de Bijenkorf te twijfelen. Ik had uiteindelijk maar wat hulplijnen ingeschakeld: m’n moeder gebeld, foto’s op Twitter gezet, foto’s naar m’n vriend en zus gestuurd… Uiteindelijk werd het toch de suède. M’n moeder zei dat ik degene moest kiezen die ik echt het allermooist vond (en die keuze niet moest laten afhangen van de prijs). Wederom vond ik dat m’n moeder eigenlijk wel gelijk had. Op Twitter waren de meeste stemmen ook voor suède, dus dat kwam mooi uit.

herscheltas4herscheltas_gelukt

Om een lang verhaal kort te maken: deze tas kocht ik. Het is een tas van Herschel. M’n laptop past erin en ik vind hem prachtig.

herscheltas2

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karlijn
  26/09/2014 at 10:52 am

  Mooie tas! Ik ben ook weer geswitcht naar een rugzak, vind het eigenlijk veel fijner dan een tas met een handvat 🙂

 • Reply
  Eva
  30/09/2014 at 9:12 pm

  Hij is echt zoooo mooi <3

 • Reply
  Liliane
  06/10/2014 at 9:38 pm

  Hele mooie tas!
  Wel typisch, ik gebruikte op de middelbare school juíst een rugzak en op de universiteit juist niet 😛

 • Reply
  Lisa
  19/10/2014 at 2:18 pm

  Ik moet ook echt binnenkort een rugzak vinden! 🙂 Heel erg mooie rugzak!

 • Leave a Reply