Fashion

Esprit is toch wel leuk

Esprit is zo’n merk wat ik wel ken, maar waar ik eigenlijk nooit winkel. Eerst dacht ik dat Esprit een beetje een merk was voor oude mensen, maar jeetje, ik had het helemaal verkeerd. Ik denk dat ik dat dacht aangezien mijn ouders vaak hun kleding bij Esprit kochten. Wanneer we dan in zo’n winkel waren keek ik niet voor mezelf. Een tijdje geleden zat ik op de site te kijken en kwam ik erachter dat ik toch wel veel leuk vond! Vooral de schoenen vind ik echt prachtig, ik zoek bruine laarzen en hier zitten zeker een paar mooie tussen! Ik heb mijn favorieten onder elkaar gezet.

Ik heb alleen de bruine varianten gekozen, omdat ik zelf alleen maar bruine laarzen zoek (ik heb al zwarte). Natuurlijk zijn ze ook in het zwart te vinden. Ik vind vooral de middelste schoenen erg leuk, de gespjes maken het beetje nette schoentje een stuk stoerder! De laarsjes met hakken vind ik ook wel wat, ik ben alleen (nog) niet zo goed met hakken. Verder vind ik die hoge laarzen echt mooi, maar ik heb dus echt geen idee hoe ik dat aan moet trekken. Of nouja, ik weet wel hoe ik m’n schoenen aan krijg, maar niet met wat voor kleding dat leuk staat. Ik vind een broek in hoge laarzen (zoals op de foto) al snel lijken alsof ik op weg ben naar de manege. Maar als ik mijn broek eroverheen doe, kun je die mooie schoenen helemaal niet zien. Ik kan ze wel dragen met een jurkje, maar in de winter (als ik die schoenen aan heb) draag ik geen jurkjes, omdat dan m’n benen er vanaf vriezen. Hoewel, een kleiner deel van mijn benen vriest eraf, doordat dan een deel warm is door m’n schoenen. Lastig hè.

Meer zien? Zie hier de schoenen op de site van Esprit.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  ladyNadine
  29/08/2013 at 6:22 pm

  Ik dacht eerst precies hetzelfde! Sinds een paar jaar koop ik regelmatig wat bij Esprit, maar mijn voorkeur gaat toch wel naar EDC, dat is wat meer gericht op jongere mensen.

 • Reply
  Jenneke
  29/08/2013 at 8:02 pm

  Ja klopt, dat viel me laatst ook al op. Kocht onlangs een paar blauwe Esprit sneakers, in New Balance achtige stijl!

 • Reply
  Cynthia
  29/08/2013 at 8:13 pm

  Ik vind de korte laarsjes linksonder tof!

 • Reply
  Life Of Roshelle
  29/08/2013 at 11:28 pm

  Die linksonder zijn erg leuk!

 • Reply
  kunst te koop
  30/08/2013 at 10:40 am

  ziet er allemaal geweldig uit!

 • Reply
  Esmée
  30/08/2013 at 4:06 pm

  Leuke schoenen! Ik koop niet zo vaak iets van Esprit. x

 • Leave a Reply