Fashion

Kleding voor in je lentegarderobe

lentegarderobe

Hopelijk gaan we binnenkort weer iets meer richting de lente, met de kou van de winter heb ik het inmiddels helemaal gehad. Gelukkig merk ik dat het de laatste tijd al wat warmer wordt. De zon begint te schijnen en mijn winterjas wordt al een beetje te warm. De tijd dat een nieuw seizoen eraan zit te komen, is ook gelijk de tijd dat ik een blik werp in mijn kledingkast om te kijken of ik nog belangrijke dingen mis. Dat is precies wat ik vandaag ga doen, basics uitzoeken om mijn lentegarderobe nog iets uit te breiden!

Geïnspireerd door de Capsule Wardrobes (een minimalistische inhoud van je kledingkast met max. 33 items) probeer ik ervoor te zorgen dat ik in ieder geval kleding heb waarmee ik goed kan combineren. Ik houd me totaal niet aan de officiële regels: ik ga prachtige jurkjes echt niet wegdoen, omdat ik net op de 34 kledingstukken zit. Wel heb ik er iets van geleerd: ik probeer meer rustige items te kopen waarmee ik goed kan combineren.

Ik probeer al een tijdje meer basics te kopen. Nog steeds loop ik ertegenaan dat ik niet alles heb: een simpele lichte trui bijvoorbeeld, heb ik nog niet. Ik heb alleen truien met printjes of andere dingen erop. Hartstikke leuk, maar dat combineert een beetje lastig met andere kledingstukken. Ik denk soms dat basics saai zijn om te dragen en ook om te kopen. De inspiratie die ik van fashionbloggers krijg, laat toch echt het tegenovergestelde zien. Steeds loop ik ertegenaan dat ik de meest simpele outfits het mooiste vind. Tijd dus om zelf ook meer basics te gaan kopen en dragen!

Hieronder zie je wat voor basics ik het liefste nog zou toevoegen aan mijn lentegarderobe. Klik op de foto om naar de webshop te gaan waar het kledingstuk vandaan komt!

 

Classy hemdje

Simpele blouse

Shirt met tekst

Gestreept shirt

Simpel sweatshirt

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna
    16/02/2016 at 9:20 am

    Jaaa, fijne inspiratie. Inderdaad: basics zijn juist goed. Het duurde bij mij ook echt even een tijdje voordat ik dat besefte. En nog steeds vind ik het best saai om tijdens het winkelen op zoek te gaan naar basics – meteen kijk ik eigenlijk bij de kleurrijkere dingen. Maar nee! Basics kunnen altijd. Mooi lijstje :). Kom maar op met de lente!

  • Leave a Reply