Fashion

Outfit in Den Haag

Zo leuk: ik heb voor het eerst outfitfoto’s gemaakt met een fotograaf! Al langer wil ik meer bloggen over mijn kleding en outfits. Mijn allereerste blog die ik schreef ging zelfs al over kleding, dat was namelijk een shoplog! Overigens heb ik die inmiddels wel offline gehaald (was een beetje gênant), maar toen vond ik het dus al leuk.

Leuke foto’s van een outfit maken is alleen héél erg moeilijk. Ik vroeg meestal aan m’n moeder of vriend om foto’s te maken, maar ik vond het altijd zo ongemakkelijk blijven. Ik fotografeer zelf ook best veel en had vaak een idee in m’n hoofd van hoe ik een foto wilde, maar dat lukte uiteindelijk niet echt.

Ik besloot het nog een keer te proberen en deze keer gewoon een echt goede professionele fotograaf in te huren. Dat werd José Chan, die keuze was snel gemaakt. Ik volg haar op Instagram en vind de foto’s die ze van andere bloggers maakt altijd zo mooi.

Toen ik de foto’s binnen kreeg, kwam er direct een grote lach op m’n gezicht. Ik ben er zo blij mee! Het hielp ook dat ik me bij José echt geen moment ongemakkelijk voelde. Zelfs toen ik half aan het bukken was zodat José een goed portret kon schieten (ik was namelijk nogal wat langer) en mensen me een beetje gek aankeken, vond ik het niet ongemakkelijk. Het was vooral erg gezellig.

Stiekem ben ik al aan het bedenken welke outfit ik de volgende keer wil schieten.

 

Trui: Monki
Jurk: Josh V
Laarzen: Josh V
Tas: Marella

Alle foto’s door José Chan

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anna
  13/12/2017 at 10:08 am

  Super mooie foto’s zijn het geworden!

  • Reply
   Maartje
   13/12/2017 at 2:19 pm

   Dankjewel!

 • Reply
  Nienke
  15/12/2017 at 1:26 am

  Wat een leuke outfit! Super mooie foto’s.

  • Reply
   Maartje
   15/12/2017 at 7:28 am

   Dankjewel!

 • Reply
  Hester
  15/12/2017 at 4:29 pm

  Fijne foto’s! Looove je overknees.

  • Reply
   Maartje
   16/12/2017 at 6:53 pm

   Thanks! En ja, ben ik ook echt zo blij mee!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  01/01/2018 at 5:31 pm

  José maakt altijd zulke mooie foto’s vind ik! En deze outfit staat je ook zo ontzettend mooi. Ik vind je overknees echt heel gaaf, ik heb zelf suède petrolkleurige overknees, maar ik zou het liefst mijn hele kast vol hebben, haha! Malou x

 • Leave a Reply