Fashion

Outfit met spijkerrokje

Outfit met spijkerrokje - Maartje Leah

Ik houd van spijkerrokjes! Spijkerrokjes zie ik de laatste tijd steeds meer en ik ben blij dat ik er ook één gekocht heb. Ze zijn zo makkelijk te combineren, ze zitten comfortabel en het ziet er leuk uit. Een spijkerrokje vind ik een stuk specialer dan een spijkerbroek, het maakt een simpele outfit toch wat mooier. Dit is mijn favoriete outfit met spijkerrokje!

outfit_collageDit spijkerrokje is van de Monki en kocht ik afgelopen zomer. Ik vind de pasvorm mooi, het rokje loopt wijd uit. Die pasvorm staat mij altijd het beste! De knoopjes op de voorkant en de ‘sliertjes’ aan de onderkant vind ik ook erg leuk. Naast m’n spijkerrokje draag ik een shirt van Vanilia. Ik houd van dit shirt, want het zit enorm lekker, maar tegelijkertijd vind ik dat het er netjes uitziet. Deze laarsjes heb ik al een paar jaar, maar ze blijven leuk vind ik.

Het leuke aan spijkerrokjes vind ik dat je ze netjes kunt dragen, maar je ze ook heel stoer kunt maken. Zo kun je alle kanten op. Ik vind het leuk om mijn rokje met laarsjes of hakken en een net shirt te dragen, maar ik draag hem ook graag met gympen en een trui erboven.

Als het aan mij ligt, houden we deze trend nog even. Ik zou nog wel meer spijkerrokjes willen kopen!outfit4outfit2

SHIRT: VANILIA
ROK: MONKI
SCHOENEN: HOBB’S

Wat vind jij van deze outfit (en spijkerrokjes in het algemeen)?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catharina
  24/09/2015 at 3:00 pm

  Leuk!

  • Reply
   Maartje (admin)
   24/09/2015 at 5:51 pm

   Thanks!

 • Reply
  Karlijn
  24/09/2015 at 3:17 pm

  Leuk rokje! Dat een beetje gerafelde aan de onderkant staat erg leuk. Zelf ben ik toch meer van de jurkjes dan een rokje, maar een spijkerrokje zou nog best handig zijn in mijn kast 🙂

  • Reply
   Maartje (admin)
   24/09/2015 at 5:51 pm

   Dankjewel! Ik was ook altijd helemaal van de jurkjes, ik heb pas sinds kort twee rokjes.

  Leave a Reply