Fashion Persoonlijk

Outfit met nieuwe blouse

Overhemdblouse: H&M
Jeans: Topshop
Schoenen: Adidas Superstar

We liepen in de stad toen Maikel zei dat zo’n blouse me wel leuk zou staan. Even later liep ik met een nieuwe blouse in mijn tas naar huis! Ik had nog een cadeaubon, dus dat kwam gelukkig goed van pas. Ik heb eigenlijk nooit zo’n blouse gedragen (alleen maar nettere blouses), maar ik vind het wel heel leuk. Het zit heerlijk en toch is het netter dan een simpele trui.

Tussen alle regen door zijn we even naar buiten gegaan om even foto’s van mijn outfit te maken. Dat was nog best een onderneming, want ik wilde foto’s in het parkje maken en tegelijkertijd mijn schoenen helemaal wit houden. Als je de plassen in de foto’s ziet, snap je misschien dat dat nog best een uitdaging was. Eigenlijk had ik ook foto’s moeten maken van toen ik door het park liep, het zag er niet uit.

Gelukkig kan ik de rest van de dag lekker binnen blijven. Er ligt ook nog genoeg werk op me te wachten. We zijn met ons onderzoek bezig voor taalkunde, dus ik heb nog een paar honderd zinnen met het woordje er te analyseren. Goede tijdsbesteding met dit slechte weer, dacht ik zo.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rachel Kromdijk
    14/01/2016 at 12:52 pm

    we hebben dezelfde vormen! grappig om te zien vooral bij je billen/bovenbeen! leuke outfit meid

  • Leave a Reply