Aankopen Fashion

Shoplog Batavia Stad

De eerste keer dat ik in Batavia Stad was, wilde ik gelijk zo snel mogelijk weer weg. Te veel mensen en te veel koopjes, waardoor ik niet meer wist waar ik moest kijken. Ik werd echt hysterisch van die fashion outlet. Drie jaar later, poging twee. Ik hoorde toch wel leuke verhalen erover en ik had nieuwe broeken nodig. Aangezien ik een rare pasvorm heb, passen “normale” spijkerbroeken mij niet. Bij Levi’s hebben ze een ander systeem, de broeken zijn namelijk geordend op de vorm van de heup. Je hebt bijvoorbeeld één kast voor mensen die brede heupen en een smalle taille hebben, en in die kast liggen weer verschillende soorten broeken (skinny jeans, broeken met rechte pijpen..). Als je eenmaal weet waar je moet kijken, is het echt gemakkelijk om een goede broek te vinden. Omdat ik geen één fijne broek meer had, heb ik er twee meegenomen.

Daarnaast heb ik nog sportkleding gekocht. Ik schreef al dat ik op zoek was naar meer sportkleding en ik had een wishlist gemaakt. Ik heb niet dezelfde items gekocht als op de wishlist (in Batavia Stad verkopen ze ook niet het nieuwste seizoen), maar toch heb ik spullen gekocht die er heel erg op lijken en heel fijn zijn.

Een broekje zoals het linker broekje had ik al, alleen dan in het roze in plaats van blauw. Ik ben blij dat ik weer zo’n soort broekje heb kunnen vinden. Het broekje is lekker luchtig en er zit een zak in (gebruik ik voor m’n mobiel tijdens het hardlopen). Daarnaast zie je een lange hardlooplegging (ik heb hem voor de foto opgevouwen). Ik kon er niet zo’n charmante foto van maken, omdat de legging eigenlijk helemaal zwart is :-). Beide broeken zijn van Asics.

Een betere foto van mijn korte broekje.

Een betere foto van mijn korte broekje.

Als laatste heb ik nog een sportshirt meegenomen, een van Nike met in gekleurde letters de slogan “Just do it”.
Zoals je kunt zien ben ik zeker goed geslaagd in Batavia Stad. Poging twee was een stuk meer succesvol dan poging één! Ik denk dat dit vooral komt omdat ik deze keer een duidelijk beeld had van wat ik wilde hebben, ik werd nu niet afgeleid door de honderden andere koopjes om mij heen.

Zijn jullie wel eens in Batavia Stad geweest? Zo ja, wat kopen jullie daar dan?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Laura
  27/08/2013 at 12:06 pm

  Oh goed geslaagd! Het broekje en sportshirt vind ik echt heel tof.

 • Reply
  Mariette
  27/08/2013 at 12:40 pm

  Ik ben nog nooit in Batavia stad geweest, helaas. Je bent goed geslaagd zeg!

  Liefs, Mariette

 • Reply
  Janine
  27/08/2013 at 6:44 pm

  Ik vond Batavia stad eigenlijk een beetje tegenvallen de laatste keer dat ik er was, maar jij hebt wel echt leuke dingen gekocht zeg!

 • Reply
  Sybille
  19/10/2013 at 8:03 pm

  Wij komen daar af en toe met onze boot, ik slaag er vooral voor sportkleding (wielrennen etc.) 😀

 • Leave a Reply