Aankopen Fashion

Shoplog Londen

shoploglonden1headerAfgelopen vakantie ben ik met Maikel en zijn gezin naar Londen geweest! Ik heb het nergens op internet verteld voor het geval dieven het lazen en inbreken en zo, dat zou vervelend thuis komen zijn. We vlogen op koninginnedag heen en kwamen op 4 mei terug. Er komt nog een fotoverslag online dus dan vertel ik alles! In Londen heb ik wat spullen gekocht dus dat ga ik nu laten zien.

doctorwhoBij Foyles kocht ik dit boek! Een Character Encyclopedia van Doctor Who. Ik zocht heel Londen door voor leuke Doctor Who spullen maar dat viel toch echt tegen. Ik dacht dat er veel souvenirs van Doctor Who zouden bestaan maar dat was blijkbaar verkeerd gedacht. In veel boekhandels waren wel Doctor Who boeken te vinden maar die vond ik iets te saai om mee te nemen, deze boeken had ik namelijk ook al in Amsterdam zien liggen. Deze encyclopedie had ik nog nooit gezien en die nam ik dus mee.

shoploglonden2Als je het boek openslaat zie je gelijk een prachtige afbeelding van de Tardis :).

shoploglonden3En zo ziet de binnenkant eruit! Ik vind het een prachtig (en handig) boek.

toverstokshoplog4Bij Hamly’s (een enorm warenhuis met alleen maar speelgoed) was er een hoek met alleen maar Harry Potter spullen. Er was één wand vol met toverstokken en ik heb deze (The Elder Wand) meegenomen. Ze hadden zo veel, er stonden zelfs twee bezemstelen in de vitrines, ik had het liefste alles meegenomen. De toverstok is trouwens echt van prachtige kwaliteit. Ik had eerst verwacht dat het van lelijk goedkoop plastic zou zijn maar dat is dus echt niet zo. Verder is de toverstok heel erg zwaar, er zitten vast gewichtjes in of iets dergelijks.

shoploglonden5

shoploglonden6

We waren ook naar The Beatles Shop geweest en daar had ik hetzelfde als in de speelgoedwinkel, ik wilde alles wel meenemen! Uiteindelijk heb ik alleen deze vrolijke sokken meegenomen en plectra voor mijn zus Joëlle.

shoploglonden7shoplog8

shoploglonden9

En dan de kleding. Ik ben naar Dahlia Fashion geweest, een winkel waar ik vaak m’n kleding koop via internet. Ik nam een rokje en een jurkje mee. Sorry voor de lelijke foto van het mooie witte kanten jurkje – het jurkje is echt prachtig maar niet echt fotogeniek.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply