Aankopen Fashion Persoonlijk

Shoplog Utrecht

Tijdens ons dagje Utrecht, hebben Maikel en ik nog best wat gewinkeld! We waren helemaal niet van plan om veel te winkelen en zijn helemaal niet veel winkels in geweest. Bij de winkels waar we wel even in gingen, was het raak. In deze shoplog laat ik zien wat we gekocht hebben!

De eerste winkel waar we in gingen was de Monki. De Monki heeft altijd fijne broeken die mij passen (dat is nog best een opgave). Ik kan nooit korte broeken vinden en heb afgelopen zomer ook overleefd met maar één korte broek. Hoewel de zomer al zo goed als over is, besloot ik toch deze rok en korte broek mee naar huis te nemen. Aangezien het zo vreselijk is om goed passende broeken en rokken te vinden, was ik maar al te blij dat ik er zomaar twee gevonden had.shoplog6

shoplog1shoplog7

shoplog5Daarna liepen we even de Hollister in. Normaal is dat eigenlijk niet een winkel waar ik naar binnen ga, maar er liepen zo bizar veel meisjes met Hollister tasjes dat ik ontzettend nieuwsgierig werd. Binnen was de mannenafdeling heel mooi en netjes, maar eenmaal bij de vrouwenafdeling zag het eruit als de hel. Het was zo rommelig en er waren zo veel meiden aan het graaien dat ik eigenlijk gelijk weer weg wilde rennen. Op een tafel zag ik tussen alle troep nog deze trui liggen en die vond ik er wel erg schattig uitzien. Ik probeerde hem eerst even aan te trekken in de winkel, over m’n jurk, zodat ik niet in de bizar lange wachtrij voor de pashokjes hoefde te staan. Dat was slim bedacht, maar ik kon echt niet kiezen of ik hem wilde. Zo ging ik dus alsnog goed passen in een pashokje. Ik twijfelde, omdat de trui erg los valt. De laatste tijd probeerde ik juist wat strakkere kleding te kopen (ik doe al dat sporten ook niet voor niks natuurlijk). Toch vond ik de trui zo leuk staan en wist ik dat ik spijt ging krijgen als ik hem niet meenam.shoplog8 shoplog9shoplog2 shoplog4

Verder kocht Maikel ook bij Hollister nog deze leuke trui!

shoplogmaikel2shoplogmaikel

Wat vinden jullie van onze aankopen?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Catharina
  27/08/2015 at 12:53 pm

  Leuke kleren, de tui is echt te schattig.

 • Reply
  Brechtje
  27/08/2015 at 1:01 pm

  Leuke aankopen! Ik ken de struggle met korte broeken kopen. Vooral driekwart broeken kan ik echt neeergens vinden. Volgens mij zijn die gewoon niet zo hip, maar ik vind ze zo fijn haha! Ik vind je trui heel leuk, schattig met dat kant aan de onderkant!

  • Reply
   Maartje (admin)
   27/08/2015 at 2:13 pm

   Zo naar is dat hè!

 • Reply
  Karlijn
  27/08/2015 at 1:31 pm

  Gave trui zeg! Vooral dat kant aan de onderkant is leuk. Maar zoals je zegt, de Hollister is qua kleding vinden en de winkel zelf echt een ramp :’)

  • Reply
   Maartje (admin)
   27/08/2015 at 2:12 pm

   Dankjewel! Haha ja, anders bestel ik het voortaan wel gewoon op internet, scheelt een hoop.

 • Reply
  Ismay
  27/08/2015 at 2:02 pm

  Dat spijkerrokje is super mooi! Ik ben nog nooit in de Monki geweest. Ik ben super benieuwd naar de winkel!

  • Reply
   Maartje (admin)
   27/08/2015 at 2:11 pm

   Thanks! Zeker een keer doen. Bij mij verschilt het erg hoe ik het vind, soms vind ik alles lelijk & soms ga ik met een tas vol naar buiten :).

  Leave a Reply