Fashion

Simpele zomeravond outfit

Zoals ik hier al liet zien, kocht ik in de uitverkoop een nieuw shirtje en een nieuwe jas. Deze outfit vind ik precies goed voor een typische Nederlandse zomer. Op een hittegolf na is het namelijk niet de hele tijd geweldig weer en hoewel deze outfit wel luchtig en zomers is, gaat het daarin niet te ver.

Toen ik deze foto’s maakte, droeg ik het shirtje voor de eerste keer en hij zit fantastisch. Ik was al langer op zoek naar nieuwe shirts. Dit shirt is niet te luchtig en zo ook lekker om ’s avonds aan te trekken na een warme dag. Ik vind het ’s avonds namelijk vaak te koud voor alleen een gewoon t-shirt, maar een trui gaat me ook weer veel te ver. Dit shirt zit er precies tussenin. In de winkel twijfelde ik eerst over de kleur van het shirt: ik denk dat ik nog nooit een shirt met veel geel gekocht heb. Toch ben ik erg blij dat ik het gedaan heb, het staat veel vrolijker dan de donkere kleuren die ik eerst veel droeg. Ik ben sowieso blij dat ik de laatste tijd veel lichte kleding draag.

De jas heb ik dus gekocht bij de Mango en heb ik al vaker gedragen. Vaak laat ik hem open staan en maak ik alleen een strik. Het is een fijne dunne jas en met dit weer is het ook helemaal niet nodig om die jas helemaal tot hoog dicht te ritsen. Gelukkig maar.

De schoenen die ik aan heb, had ik eigenlijk alleen voor mijn diploma uitreiking. Ik wist niet of ik ze daarna nog veel zou dragen, want ik was niet een enorme held met het lopen op hakken. Gelukkig gaat dat de laatste tijd veel beter en draag ik nu regelmatig hakken.

SHIRT: VANILIA – BROEK: MONKI – JAS: MANGO – SCHOENEN: EMILIO LUCA

 

outfit1 outfit4outfit5outfit6

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  anna
  18/07/2015 at 11:02 am

  Wauw, je jas is echt super mooi! <3

 • Reply
  Karlijn
  18/07/2015 at 11:21 am

  Geel staat je goed, lekker vrolijk!

 • Reply
  Kimberley
  18/07/2015 at 2:53 pm

  Staat je goed! Ik vind vooral je broek heel erg leuk 🙂

 • Reply
  Kim
  18/07/2015 at 5:16 pm

  Wat zie je er prachtig uit!

 • Leave a Reply