Aankopen Fashion Persoonlijk

Topshop spijkerbroek

Een nieuwe spijkerbroek vinden, vind ik altijd ontzettend lastig. Ik houd van high waisted broeken, het liefste gemaakt van zo’n stretch stof. Een spijkerbroek vinden die aan deze criteria voldoet en ook nog eens goed past, is nog knap lastig. Bij Jiami zag ik deze Topshop broek, ik besloot een gokje te wagen en een broek van Topshop te proberen.

Ik had eerst twee broeken van Monki, die broeken vond ik nog steeds ontzettend fijn. Het probleem was alleen dat ze veel te groot waren geworden en ik inmiddels een paar maten kleiner nodig had. Ik twijfelde, want dit zou betekenen dat ik precies dezelfde broeken zou kopen, maar dan twee maten kleiner. Een beetje saai. Ik besloot dus in plaats daarvan de high waisted Joni broek van Topshop te proberen. Goed nieuws: ik heb een nieuwe favoriet!

Het fijne is dat de broek gewoon goed past en overal goed aansluit. Daarnaast zit de broek ook nog eens heerlijk en vind ik de gaten bij m’n knieën leuk. Deze Topshop spijkerbroek is dus zeker een aanrader als je nog een goede high waisted broek zoekt!
topshopbroek2

topshopbroek4

De kleur van de broek komt overigens meer overeen met de eerste twee foto’s!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kim
  19/11/2015 at 3:45 pm

  Dit lijkt me een hele fijne broek. Hier moet ik denk ook even voor kijken.

  • Reply
   Maartje (admin)
   20/11/2015 at 9:35 am

   Zeker doen!

 • Reply
  Annelies Verdienen
  23/11/2015 at 7:06 pm

  Ik vind de gaten geweldig en het lijkt me een fijne broek. Ik ga zeker kijken bij de Top

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG
  24/11/2015 at 10:12 pm

  Ohh wat een prachtige broek!! Ik was ook een heel lange tijd op zoek naar zo’n high waisted broek die goed aansloot. Zelf vond ik ‘m bij Dr. Denim, maar de volgende keer ga ik zeker even bij Topshop kijken. Deze klinkt heel fijn! 😀

  – Saskia

  • Reply
   Maartje (admin)
   26/11/2015 at 4:27 pm

   Ik heb zelf ook een Dr. Denim broek, die vind ik ook wel prettig! Die van Topshop vind ik alleen net even iets lekkerder zitten.

 • Reply
  Neys landelijke woonaccesoires
  15/02/2016 at 6:38 am

  Ziet er goed uit. Lekker trendy.

 • Leave a Reply