Fashion

Uitverkoop Vanilia en Mango

Begin dit jaar schreef ik over Project 333, een project waarmee je de inhoud van je kledingkast heel wat kleiner maakt. Inmiddels ben ik daar nog steeds mee bezig, ik twijfelde over veel kleding maar na een half jaar durfde ik dan eindelijk heel wat kleding weg te brengen. Dat zorgde ervoor dat ik er ook achter kwam dat ik wat kleding mistte. Dat gecombineerd met de uitverkoop, zorgde voor deze aankopen.

Ik wilde graag kwalitatief goede shirtjes hebben. Ik had veel kleding van Forever21, maar ik merkte dat daar de vorm snel uit was en dat het na één zomer wel lelijk was. Dat vind ik geen probleem voor één of twee leuke shirtjes die dan van mindere kwaliteit zijn en die ik dan moet wegooien, maar ik heb liever ook wat kledingstukken erbij zitten die ik wat langer aan kan.

shirt1 shirt2 shirt3

Deze shirtjes vond ik bij Vanilia en ik vond ze gelijk erg mooi. Ik houd van streepjes, maar draag eigenlijk nooit streepjes. Daar ga ik dus verandering in brengen. Ik was gelijk geneigd om voor donkere kleuren te gaan, maar besloot om naast de zwart-witte ook een geel-witte mee te nemen. Het is iets wat ik eerst misschien niet zo snel zou kiezen, maar ik vind het heerlijk zomers en leuk staan.

shirt4 shirt5

Ik zocht al langer een zomerjas en wat nettere shirtjes. Bij de Mango vond ik allebei. De jas is heerlijk luchtig en de stof voelt lekker aan. Het blousje is precies wat ik zocht: netjes, maar niet te stijf. Daarnaast is het een lekker luchtig shirtje, wel zo fijn als je in de zomer iets netter gekleed wil.

Met deze aankopen ben ik echt super blij, ik kan weer even voorruit! Ik zal proberen outfitfoto’s te maken waarin je deze items kunt zien.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Roshelle
  09/07/2015 at 10:22 am

  Mooie items! Ik probeer mijn kast ook wat meer op te ruimen en niet zo vaak meer troepjes te kopen bij de H&M enz, maar het is zo lastig!

 • Reply
  Rahma
  09/07/2015 at 2:19 pm

  Hele leuke kleren! Die jas van mangooo!!

 • Reply
  Kim
  09/07/2015 at 3:45 pm

  Die jas is zo leuk!

 • Reply
  Kimberley
  09/07/2015 at 5:58 pm

  Heel leuk allemaal, maar vooral je jas is echt gaaf <3

 • Reply
  Karlijn
  16/07/2015 at 10:44 am

  Leuke kleding! Vooral die jas is erg mooi 🙂

 • Leave a Reply