Fashion

Veel mensen, kleding en korting

Ik zeg het maar gelijk: ik heb een vreselijke hekel aan de sale. Meestal betaal ik liever iets meer, dan dat ik tussen duizend vrouwen op zoek ben naar dat ene perfecte shirtje. Nu ik geen baan meer heb, koop ik nog amper kleding (want geen geld + dure smaak). Toen ik hoorde dat ik naar een 40% korting avond van één van m’n favoriete winkels (Tally-Ho) kon, leek het me dus voor deze ene keer wel een goed idee. Bovendien, de avond was alleen maar voor vaste klanten, dan kan het toch niet heel druk zijn? Daar zat ik dus helemaal verkeerd. Wat een drukte. Gelukkig had ik m’n vriend meegesleept, die ervoor zorgde dat ik tenminste kleding in m’n handen kreeg (ik ben veel te beleefd en laat al het leuke voor m’n neus voorbij gaan). Dit shirtje hieronder kocht ik. M’n vriend pakte hem eerst, ik zei dat het echt geen shirt voor mij is “want dat soort shirtjes dragen alleen oude wijven”. Nadat ik het toch wel leuk vond en het stond af te rekenen, stond een oude vrouw met een kort pittig kapsel hetzelfde shirt in maat XXL af te rekenen. Kut.

shirttallyho

Dit shirt dus.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Manon
  16/12/2013 at 6:05 pm

  haha dan voel je je best wel kut ja, maar goed het staat jou toch veel beter, en ik vind het een leuk shirt!

 • Reply
  Masha
  16/12/2013 at 7:04 pm

  Ik koop juist alleen maar in de sale, haha! Ik kies er dan wel voor om niet op vrijdagavond of in de weekenden te gaan maar de wat rustigere dagen, maar in de sale ga ik altijd helemaal los terwijl ik bij ‘normale’ prijzen altijd dertig keer twijfel..

 • Reply
  Manon
  16/12/2013 at 7:10 pm

  Ik herken je probleem haha, ik heb ook echt een hekel aan shoppen tijdens de sale! Verschrikkelijk al die vrouwen die elkaar bijna zouden vermoorden voor een shirtje.

 • Reply
  wies
  16/12/2013 at 7:52 pm

  Toch vind ik het een leuk shirt hoor! En no worries jij komt niet in de buurt van een oude vrouw (kwa uiterlijk..)

  • Reply
   Maartje (admin)
   16/12/2013 at 7:55 pm

   Gelukkig maar :).

 • Reply
  Joanne
  17/12/2013 at 6:48 pm

  haha dan voel je je lullig…
  ik hou juist van de sale! 🙂

 • Reply
  mw ekster
  18/12/2013 at 2:59 pm

  Leuke shirt!
  Ik hou van de sale, hoe meer korting hoe beter 😉

 • Leave a Reply