Fashion

Waarom ik Costes wel zou willen leegkopen

Sinds kort bestaat de winkel Costes dus. Dat het een hele nieuwe keten is met verschillende winkels door heel Nederland was mij ontgaan, wel had ik gezien dat er hier in de stad een nieuwe winkel was. Aangezien het gigantisch druk was, rende ik snel die nieuwe winkel weer uit. Ik had wel al gezien hoe tof het was. Een paar dagen later ging ik weer heen, in de hoop dat het minder druk was. Het was die dag nog drukker dan eerst, maar goed, die winkel was het waard. Costes is zo’n winkel waar ik echt alles van wil hebben. Ik heb dat ook een beetje bij Zara en Mango, maar bij de Costes nog veel erger. Costes is net iets stoerder, Zara en Mango vind ik soms net iets te truttig. Ik heb me goed in kunnen houden en maar één shirtje gekocht. Ik heb m’n best gedaan om het shirtje zo leuk mogelijk op de foto te zetten, maar er is ook een reden dat ik geen fashionblogger ben. Foto’s van boeken en eten maken vind ik zo veel gemakkelijker. Kleding ziet er heel vaak gelijk zo stom uit, zo’n hoopje stof.

Deze tas spreekt sowieso de waarheid.

Deze tas spreekt sowieso de waarheid.

Check het mooie verpakkingspapier

Check het mooie verpakkingspapier!

Vooral die laatste twee foto’s vond ik super lastig om te maken. Echt, hoe doen fashionbloggers dat toch? Ik zette m’n camera eerst op zelfontspanner, maar dat was niet zo’n succes. Eerst stond ik er goed op, maar zat m’n kleding gek. Daarna zat m’n kleding goed, maar stond ik helemaal niet op de foto. Daarom dus foto’s in de spiegel. Wat vinden jullie van m’n nieuwe shirtje?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Dina
  23/09/2013 at 9:56 am

  Dat pakpapier is inderdaad leuk! Leuk shirtje is het, heb nog nooit van de winkel gehoord.

 • Reply
  Rowan - Rebels maar Romantisch
  23/09/2013 at 12:01 pm

  Wat een mooi inpakpapier! Ik ben heel benieuwd naar de winkel nu. 🙂 x

 • Reply
  Mandy
  23/09/2013 at 3:50 pm

  Leuk shirtje, ik kende de winkel nog niet. En fashion foto’s maken is inderdaad erg moeilijk vind ik!

 • Reply
  Esmée
  23/09/2013 at 7:29 pm

  Wat een prachtig shirtje! x

 • Reply
  Shaniqua
  24/09/2013 at 9:37 pm

  Leuk shirtje. Lijkt me best een leuke winkel en als het goed is komt er binnenkort een Costes online shop aan!

 • Reply
  Aline
  28/09/2013 at 11:06 pm

  Leuk shirtje! En outfitfoto’s zijn drama he :’) Ik snap niet hoe fashionbloggers dat doen. Ik voel me echt een sukkel dat ik dat niet fatsoenlijk kan.

 • Leave a Reply