Fashion

Wandelen in het park (outfit)

Samen met Maikel ging ik naar het park om een paar foto’s te maken van de outfit die ik aan had. Lees snel verder om de foto’s te bekijken!

mijnoutfit_3

Jurk: Josh V
Trui: Maison Scotch
Schoenen: bella (gekocht in een winkel in Spanje)
Horloge: Fossil

Deze jurk van Josh V is echt al één van mijn favorieten geworden. Het mooie vind ik dat het best een simpele jurk is (geen gekke printjes of wat dan ook), juist daarom vind ik hem prachtig. Om het iets specialer te maken, deed ik m’n trui van Maison Scotch eroverheen. Overigens is de jurk ook zonder trui erover prachtig. Het leuke aan dit soort jurkjes vind ik dat je er alles mee kan. Een net vestje en hakken eronder, en je ziet er supernetjes uit. Een trui/leren jas erover, gympen eronder en het ziet er ook nog stoer uit. Daar houd ik van.

Ik denk dat Josh V sowieso een merk is wat ik in de gaten ga houden. Ik zag al gelijk veel items die ik mooi vind en wel zou willen hebben. Deze jurk is helaas niet meer te koop, ik had een erg goede deal in de sale. Hopelijk krijg ik dat nog een keer voor elkaar!

Samen met Maikel liep ik dus door het park om deze foto’s te maken. Je kunt al echt zien dat het herfst is geworden, de blaadjes waren overal! Ach, gelukkig staat het leuk op de foto’s. Hoewel ik echt van de lente houd, vind ik de herfst ook niet zo erg. Je kunt nu tenminste lekker veel laagjes aan, dat maakt het combineren van kleding een stuk leuker en gemakkelijker.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Merel -CRVY
  07/11/2015 at 5:35 pm

  Wat zie je er schattig uit! Ik ken Josh V eigenlijk vooral van het jurkje wat ze heeft ontworpen met Mascha, dat vond ik dan weer niet zo’n succes :p

  • Reply
   Maartje (admin)
   07/11/2015 at 6:35 pm

   Dankjewel! Ja, dat jurkje vond ik ook niet helemaal geslaagd.. De rest van de collecties vind ik echt veel beter dan dat ene jurkje!

 • Reply
  Priscilla
  11/11/2015 at 12:20 pm

  Hele mooie outfit ! Ik vind het echt een mooi jurkje en je hebt het echt mooi gestyled.
  x
  bisouspriscilla

  • Reply
   Maartje (admin)
   11/11/2015 at 2:34 pm

   Dankjewel!

  Leave a Reply