Fashion

Wat ik aan had in Rome

Ik hou van kleding en ik wil er dus meer over bloggen, maar dat heb ik geloof ik al eerder gezegd. Aangezien ik ook outfitfoto’s wil plaatsen, vond ik Rome wel de perfecte kans om daarmee te beginnen. Ik voel me altijd erg ongemakkelijk als iemand me buiten fotografeert, in Rome had ik dat niet want ja, ik was toch een toerist. Toeristen gaan nou eenmaal met alle gebouwen op de foto.

DAG 1

De eerste dag kwamen we ’s ochtends aan. Van m’n vliegtuigkleding ga ik hier geen foto plaatsen, want dat was niet echt heel erg modieus (voornamelijk praktisch). ’s Middags droeg ik een heel leuk jurkje van Abercrombie & Fitch (oude collectie), sandalen van Invito en een hoed van Brandy Melville. Je zult wel merken dat ik die hoed héél veel op heb. Dat komt omdat ik snel last van m’n ogen krijg met felle zon. Als ik geen hoed en zonnebril draag, krijg ik heel snel last van m’n ogen en hoofdpijn en daar heb ik natuurlijk geen zin in. In mijn hand heb ik dus m’n zonnebril. Verder heb ik nog de standaard sieraden om die ik altijd om heb (horloge en armband van Fossil), daar zal ik niet verder op in gaan. M’n haar had ik overigens in een lange vlecht, maar die zie je niet, m’n vlecht hangt namelijk op m’n rug.

rome_outfit

rome_sandalen

Mijn sandalen kun je niet goed zien op de foto, maar dat zijn deze. Ik had ze speciaal voor Rome nog gekocht, omdat ik geen open schoenen had (behalve hakken, maar dat loopt niet echt lekker in Rome). Ik was (en ben) er heel erg blij mee, maar ze zijn wel echt lelijk geworden naar een paar dagen Rome. Dat terwijl ik geen vreemde dingen heb gedaan. Het metalen stuk op de hiel is al erg beschadigd en er zit een scheur in één van de bandjes. Ik had niet verwacht dat het metalen stuk eeuwig perfect zou blijven, maar dit ging wel heel erg snel. Ik baal er dus ook behoorlijk van! Ik heb ze nu naar de schoenmaker gebracht voor die scheur en dan kan ik ze gelukkig weer aan.

DAG 2

De tweede dag droeg ik een crop top van Forever 21 en een hoog broekje, ook van Forever 21. Het broekje vind ik leuk omdat het netjes is, maar ook lekker zit. Aan de onderkant zit een randje kant en ik houd echt van kant dus dat zit ook helemaal goed. ’s Middags had ik me omgekleed, omdat we naar een kerk gingen. In de kerken mag je geen korte broek aan en ik denk dat ze een crop top ook niet echt waarderen. Ik had een lange jurk aangetrokken, die komt straks nog een keer langs!

rome_outfit2

DAG 3

De Mango is m’n favoriete winkel en elke keer als ik daar kom, loop ik wel met een nieuw kledingstuk naar buiten. De laatste tijd probeer ik maar gewoon die winkel te vermijden. Dit shirtje kocht ik vlak voordat ik naar Rome ging nog bij de Mango en het is echt m’n nieuwe favoriet. De bloemen, de pastelkleuren en de mooie ruches, ik houd ervan! Zoals je op de foto ziet kon ik me ook in de Mango winkel in Rome niet inhouden, ik heb een hele mooie basis zwarte nette broek gekocht. Mijn sandaaltjes wisselde ik voor m’n super comfortabele All Stars en ik heb op deze foto hetzelfde broekje aan als op de vorige foto.

rome_outfit3

DAG 4

Op de vierde dag gingen we naar Vaticaanstad en in de kerken en musea daar is het ook de bedoeling dat je geen korte broek aan hebt. Daarnaast mag je ook geen blote schouders hebben. Ik had daarom al een maxi jurk meegenomen. Dit is wel een jurk met blote schouders, daarom had ik een dun sjaaltje meegenomen om over m’n schouders te dragen. Aangezien de jurk een beetje doorschijnt, had ik er wel een normaal broekje onder gedaan. Onder deze jurk staan m’n bruine hakken natuurlijk het leukste, maar ik ben niet gek en ik ga niet op m’n hakken de Sint Pieter beklimmen. Ik koos voor m’n All Stars, want die zitten toch het best.

rome_outfit4

Wat is jouw favoriete outfit?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  meike
  09/06/2014 at 9:05 am

  Dag 3 en 4! Wat jammer van je sandalen…altijd balen als iets zo snel stuk gaat!

 • Reply
  Karlijn
  09/06/2014 at 1:21 pm

  Dag 4, vind het echt een hele mooie jurk 🙂

 • Reply
  Maaike
  09/06/2014 at 4:07 pm

  Oh, wat een leuke outfit’s!

 • Reply
  Loranne
  09/06/2014 at 4:46 pm

  Ik was totaal in de war omdat ik dacht dat het blauwe shirt van de man boven je hoed op de eerste foto nog bij je hoed hoorde, haha. Ik vind de laatste jurk echt heel erg mooi. (:

 • Reply
  Kimberley
  09/06/2014 at 10:50 pm

  Ik vind al je outfits leuk, maar outfit 4 is zó mooi! Echt super. Outfit 3 ook. Maar twee is ook weer leuk en één ook. Haha.

 • Leave a Reply