Fashion

Winkelen bij Monki

Vroeger (als in: een paar jaar geleden) kocht ik bijna al m’n kleding bij Monki. Het was mijn favoriete winkel en ik kon er altijd wel wat leuks vinden. Laatst bedacht ik, dat ik er eigenlijk nooit meer kom. Ik had geen idee waarom eigenlijk en besloot weer eens naar binnen te gaan. Eenmaal binnen begreep ik mezelf nog minder, want ik vond het nog steeds heel erg leuk.

Er zijn genoeg kledingstukken die ik helemaal niks vind (te baggy, te druk), maar voor de basics vind ik de Monki perfect. Ik ging naar buiten met twee spijkerbroeken, een trui en een sjaal!

monki3

Nieuwe trui en broek fashionably gecombineerd met knalroze sokken.

Ik heb echt een hekel aan spijkerbroeken kopen. Ik pas nooit in “normale” broeken en de perfecte broek vinden is echt een hel. Of m’n heupen zijn te breed, of mijn taille is te smal. Een broek vinden die zowel bij m’n heupen als bij m’n taille aansluit is moeilijk. Normaal heb ik goede broeken van Levi’s, maar daar is eigenlijk maar één model dat ik pas. Aangezien ik ook high waisted jeans wil hebben, werd het zoeken naar een ander merk!

Ik hoorde wat goede verhalen over de broeken van Monki en besloot een gokje te wagen. Het zijn strech jeans, waardoor ze nu perfect aansluiten. Hopelijk blijven ze perfect passen en lopen ze niet al te erg uit. Ik draag ze nu een paar weken en ze zitten nog steeds goed. Hopelijk blijft dat zo, dan heb ik de perfecte broek voor €45. Ik kocht een grijze en gelijk een zwarte erbij (beide precies hetzelfde model).

monki2

Helemaal passend bij m’n nieuwe high waisted jeans kocht ik een crop top trui. Ik ben langzamerhand aan het switchen naar allemaal crop tops met dus hoge broeken. Ik vind dat het mij beter staat, aangezien m’n taille dan meer geaccentueerd wordt. Nou goed, dan moet ik dus wel nieuwe kleding kopen. Vind ik geen probleem hoor. Ik heb deze trui ook al een aantal keer gedragen op een jurkje en dat staat ook erg leuk.

monki4

Als laatste koos ik deze sjaal. Ik heb nu alleen circle scarves en ik wilde ook iets wat ik heel los over m’n heen kon slaan. Deze sjaal is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en hij is enorm groot en breed. De laatste tijd loop ik letterlijk elke dag met deze sjaal, ik wil hem gewoon niet meer afdoen.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hesteranne
  24/10/2014 at 10:29 am

  Je hebt mooie dingetjes gekocht. De zwarte trui vind ik erg leuk en de sjaal lijkt me ook erg fijn!

 • Reply
  Karlijn
  24/10/2014 at 10:20 pm

  Mooie sjaal! Het laatste wat ik gekocht bij de Monki was een heel erg afgeprijsde lange zwarte jurk, was echt een van mijn favoriete jurken deze zomer 🙂

 • Reply
  Floor
  26/10/2014 at 8:55 am

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Ik vind monki ook altijd leuk 🙂

 • Reply
  Jet
  26/10/2014 at 10:08 am

  Ik vind die sjaal en die crop top trui echt heel erg leuk! Jammer dat ik niet zo dichtbij woon bij de Monki. Anders had ik zoveel dingen gekocht die ik graag wil hebben.

 • Reply
  Neeltje
  29/10/2014 at 4:37 pm

  Wat heb je leuke items gekocht zeg!

 • Reply
  CatieMcCartney
  30/11/2014 at 10:47 pm

  Leuke kleren! Ik ben nog nooit bij Monki geweest, maar als ik dit zo zie moet ik dus een keertje binnen lopen 🙂

 • Leave a Reply