Lifestyle Minimalisme

Ik ga blogs en video’s maken over minimalisme

Deze blogpost is meer een aankondiging: ik ga namelijk meer bloggen en meer video’s maken over minimalisme!

Als ik één ding jammer vind aan blogs lezen en video’s bekijken, is dat ik vaak het gevoel krijg dat ik allemaal spullen moet kopen. Na het kijken van een shoplog, heb ik het gevoel dat ik allemaal nieuwe kleding nodig heb. Na het kijken van een make-up tutorial heb ik écht het gevoel dat ik die ene foundation moet kopen. Simpel gesteld: door het lezen van sommige blogs en het bekijken van sommige YouTube video’s, heb ik het gevoel dat ik meer wil kopen (en koop ik daardoor ook meer).

Mijn oplossing is nu om simpelweg dat soort video’s en blogposts te vermijden. Maar, ik wil nog een stapje verder. Ik wil juist op mijn blog en in mijn video’s laten zien dat je al die spullen niet nodig hebt. Ik ben nu twee jaar bezig met minimalisme en wil daar meer van delen. Natuurlijk zijn er al wat blogs en YouTube kanalen over minimalisme, maar nog lang niet genoeg als je het mij vraagt. Zeker niet als je het vergelijkt met de hoeveelheid blogposts en video’s die ervoor zorgen dat je juist spullen wil kopen.

Hier op m’n blog heb ik alvast een categorie aangemaakt waar alle posts over minimalisme zullen verschijnen. Op mijn YouTube staat alvast een afspeellijst klaar om nog meer gevuld te worden:

Ik hoor graag wat jullie van mijn plan vinden! En als je nog verzoeken hebt voor bepaalde blogposts of video’s: laat het me weten!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply