In foto's

Een paar foto’s van mijn vakanties

Ik was op vakantie, en best wel lang ook. Maar dat heb je misschien waarschijnlijk wel gemerkt. Mijn bedoeling was om als professionele blogger heel wat artikelen te schrijven, zodat die online zouden komen terwijl ik ongemerkt op Ibiza zat. Maar goed, dat was dus niet helemaal gelukt (zeg maar helemaal niet).

Eerst ging ik twee weken naar Frankrijk, daarna was ik vier dagen thuis en vertrok ik alweer met het vliegtuig naar Ibiza. Op die vakanties heb ik wat foto’s gemaakt (In Frankrijk niet zo veel, op Ibiza iets meer) en die wilde ik hier even delen.

Deze leuke struiken zaten naast het zwembad in Frankrijk. Na heel wat proberen is er toch een hele leuke foto uitgekomen (al zeg ik het zelf).

Dezelfde struik maar dan zonder beestjes.

Deze foto heb ik gemaakt in de dierentuin (de vogelkooi), Zoo des Sables d’Olonne om precies te zijn. De vogel zat echt zo dichtbij, ik heb de foto namelijk met m’n 50mm lens gemaakt en die kan niet inzoomen.

De kust bij Les Sables-d’Olonne.

Op Ibiza zaten we in een appartement in Cala Vadella. Cala Vadella ligt aan de rustige kant van het eiland, wat ik zelf erg fijn vond. Zeker een aanrader als je een relaxte vakantie wil in de natuur op Ibiza.

Deze baai was op loopafstand van ons appartement. De zee in Ibiza is erg mooi helder en het is dus leuk om te snorkelen. Althans, mijn zus en vriend vonden dat erg leuk (ik vond het doodeng).

Een steegje in het oude gedeelte van Ibiza Stad.

Hippy Market Las Dalias! Ik vond het zelf erg grappig om zo’n markt eens mee te maken. Het is (natuurlijk) wel erg toeristisch en ik vond het jammer dat er ook veel troep uit China te vinden was. Ik wil op zo’n markt vooral zelfgemaakte spullen vinden, troep uit China kan ik ook hier in de stad vinden. Volgens het ANWB boekje had deze markt wel meer zelfgemaakte spullen dan de markt in Es Canar, vandaar dat we voor deze gekozen hadden.

Beide vakanties vond ik erg leuk. In Frankrijk heb ik vooral erg veel gezwommen en gelezen, even goed uitrusten na een schooljaar was wel even goed. Op Ibiza hebben we iets meer ondernomen, wat overigens wel erg zwaar was met die enorme hitte (ik kan niet zo goed tegen de warmte). Waar zijn jullie op vakantie geweest?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Life Of Roshelle
  18/08/2013 at 1:26 pm

  Wat een heerlijke foto’s. Lekker dat je naar twee landen bent geweest, ik ben dit jaar naar Turkije geweest (ook bloedjeheet).

 • Reply
  Esmée
  18/08/2013 at 4:09 pm

  Mooie foto’s! x

 • Leave a Reply